Вагітна Віра чудом вціліла в аварії біля Шляхтинців. Її чоловік загинув, а що з винуватцем ДТП?

Вагітна Віра чудом вціліла в аварії біля Шляхтинців. Її чоловік загинув, а що з винуватцем ДТП?
  • Панахида за загиблим в ДТП 29-річним Василем відбудеться сьогодні, 4 грудня. Поховають його 5 грудня у с. Чумалі Збаразького району, де проживають батьки чоловіка і ще не так давно жив сам водій.
  • Кажуть, дружина народилась у сорочці. Як почувається і вона, і ще ненароджене дитя?
  • І що з водієм PEUGEOT, який, за попередніми даними поліції, порушив правила дорожнього руху? 

 

29-річного Василя, водія автомобіля  SKODA Fabia, який 2 грудня загинув в автотрощі біля Шляхтинців, що в передмісті Тернополя, поховають на його батьківщині 5 грудня — у селі Чумалі. Сьогодні, 4 грудня, за чоловіком відправлять панахиду. Про це нам повідомили односельці батьків загиблого із с. Чумалі Збаразького району, де й поховають чоловіка.

Його дружина Віра, яка сиділа поруч з водієм, зараз перебуває у Перинатальному центрі «Мати і дитина» — жінка на 30-му тижні вагітності. Вона, як кажуть свідки аварії, народилась у сорочці. Коли її чоловік отримав травми, несумісні із життям, у неї, на щастя, медики виявили лише садна і гостру реакцію на стрес.

  • Ні життю матері, ні дитинки, на щастя, нічого не загрожує, жінка зараз під наглядом медиків, — запевнила медичний директор Перинатального центру «Мати і дитина» Валентина Якимчук.   

Скільки часу вагітна проведе у медзакладі, невідомо. Якщо напише заяву та наполягатиме, аби її відпустили на похорон чоловіка, медики не відмовлятимуть.

Відео дня

Нагадаємо, у ДТП неподалік Тернополя 2 грудня зіткнулись одразу чотири автомобіля. У ній один чоловік загинув, ще двоє потрапили до лікарні. На місце події виїжджали три бригади швидкої допомоги.

– За попередніми даними, водій автомобіля PEUGEOT не дотримався безпечної дистанції та врізався в автомобіль TOYOTA Rav 4, 30-річна водійка якого намагалась повернути з головної на другорядну дорогу, — повідомив заступник начальника відділу комунікації Головного управління нацполіції в області  Андрій Василик. — Від удару TOYOTA вилетіла на зустрічну смугу, де проїжджала вантажівка  DAF. Намагаючись уникнути зіткнення, водій вантажівки зіткнувся зі SKODA Fabia та з’їхав у кювет.

Водія PEUGEOT – до реанімації. На пасажирі – ні подряпини

Сильно постраждав також водій автомобіля PEUGEOT. Автівку повністю розтрощена — і від її передньої частини залишилась купа металобрухту. А на пасажирі французького авто — ані подряпини.

Пан Петро розповів пригадує, як їхали, він переглядав щось у телефоні і відчув сильний удар. Як відбулась сама ДТП і що їй передувало, — не бачив.

Як вдалось нам з’ясувати, водієві PEUGEOT Partner 36 років. Він житель с. Добриводи Збаразького району. Працював місцевій колонії і ще кілька років — інспектором відділу охорони. Унаслідок потужного удару, як повідомили медики швидкої, він отримав численні політравми: відкритий перелом верхньої лівої кінцівки передпліччя, закритий перелом кісток тазу, тупу травму грудної та черевної порожнини, забій головного мозку та черепно-мозкову травму. Його госпіталізували до Університетської лікарні. І, за нашою інформацією, уже прооперували.

  • Наразі пацієнт перебуває у відділенні хірургії, його перевели з реанімації,  повідомила прессекретар Тернопільської університетської лікарні Ірина Кошіль. — Стан стабільний, він у свідомості, контактний.

Скільки пробуде у лікарні, медики прогнозів не дають, бо, кажуть, у нього надто важкі травми.

Що відомо про загиблого та інших водіїв

У 50-річного водія фури медики констатували лише гостру реакцію на стрес. Фізично чоловік не постраждав. Відомо, що звуть чоловіка Ігорем, і що він — хмельничанин. Переляком відбулась і 40-річна Зоряна, водійка TOYOTA Rav 4. Жінка проживає у Байківцях.

Про загиблого водія відомо, що він слюсар з ремонту автомобілів. Закінчив автомеханічний факультет Національного транспортного університету за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство». Кілька років тому проживав у с. Чумалі. Однак після одруження виписався зі Збаражчини і молода сім’я була зареєстрована у Тернополі, в одній з новобудов мікрорайону «Північний».

У дружини Віри, як повідомляють нам читачі, є ще старший синочок.

— Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту головного управління Нацполіції в області Богдан Шуляр. — Триває слідство у цій справі, в рамках якого призначено ряд експертиз. За результатами буде визначено як винуватця ДТП, так і роль інших учасників дорожнього руху, які були учасниками аварії.

Редакція висловлює щирі співчуття родині, друзям та односельцям загиблого в ДТП Василя. Нехай з Богом спочиває!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Василь Самотіс

    Щирі співчуття родині. Вічна пам'ять Василю.
  • Андрей Яворский

    Ще один жахливий приклад, що дорога помилок не пробачає...
  • Halyna Hural

    Вічна пам'ять Василю. Щирі співчуття родині
  • Alina Chyrska

    Вічна пам'ять! Найщиріші співчуття дружині та батькам! Яке горе!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up