Найбільше аварій – у суботу. Будьте уважними о 13.00 та 22.00 – в цей час найчастіше трапляються ДТП

Найбільше аварій – у суботу. Будьте уважними о 13.00 та 22.00 – в цей час найчастіше трапляються ДТП
  • 250 аварій на Тернопільщині скоїли п’яні водії
  • 1775 дорожньо-транспортних пригод трапилося на дорогах області за десять місяців цього року. 309 аварій - з потерпілими, в яких 64 людей загинули, а 418 отримали травми

750 протоколів оформили патрульні на водіїв, які керували авто напідпитку чи в стані наркотичного сп’яніння. Дані за 10 місяців озвучив начальник управління патрульної поліції Тернопільської області Богдан Шевчук.

- Найпоширеніші дорожньо-транспортні пригоди – зіткнення автомобілів, наїзд на перешкоду або на припаркований транспорт. А от найчастіше гинуть люди під колесами автівок, при зіткненнях та перекиданнях автомобілів.

- Основні причини аварій з потерпілими - це перевищення швидкості, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення правил маневрування, а також перехід дороги пішоходами у невстановленому місці, - каже начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління головного управління нацполіції в області Богдан Шуляр. - Ще одна причина автопригод – погані дороги та недостатнє освітлення проїжджої частини.

Відео дня

250 аварій трапилося через їзду в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Біля Тернополя аварія за участі п'яного водія: автівки розтрощені
- Наприкінці минулого тижня ми перевіряли Козівський, Бережанський та Підгаєцький райони, - говорить заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в області Юрій Бучковський. - Виявили 3 водія у стані алкогольного сп’яніння. У Кременецькому, Шумському та Лановецькому районах 5 таких випадків, Чортківський та Заліщицький – ще 6 нетверезих водіїі. Це бралися вибіркові міста і цифри не втішні.

Найбільше автопригод з постраждалими правоохоронці фіксують у суботу, додає Богдан Шевчук. Якщо взяти години, коли найчастіше трапляються аварії, це 13.00 та 22.00.

Довідка

1775 дорожньо-транспортних пригод трапилося на дорогах Тернопільської області за десять місяців цього року. 309 аварій – з потерпілими, в яких 64 людей загинуло, а 418 отримали травми.


Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up