Неподалік Гаївського серйозна аварія. Один з водіїв загинув на місці пригоди

Неподалік Гаївського серйозна аварія. Один з водіїв загинув на місці пригоди
  • Аварія неподалік Гаївського моста трапилась близько 22.00 29 листопада. 
  • Очевидці розповідають, що горів автомобіль. На місці є пожежна та швидка. Водій таксі загинув.

- На об'їзній неподалік Гаївського серйозна аварія. Пожежники когось гасять. Є швидка, - повідомив читач пан Василь.

За попередньою інформацією, дорога в напрямку Гаївського перекрита. 

Відео дня

Як повідомляють в управлінні Патрульної поліції в Тернопільській області, 29 листопада о 21. 25  на вул. Об']зній водій, 1976 р.н., керуючи автомобілем  SUZUKI GRAND VITARA., виконуючи маневр розвороту виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем DACIA LOGAN. Останнім керував водій - 1966р.н. який рухався в зустрічному напряму. Він від отриманих травм загинув на місці пригоди. 

Водій SUZUKI GRAND VITARA та пасажир автомобіля DACIA LOGAN отримали тілесні ушкодження. 

Наразі відомо, що загиблий - водій таксі "Пілот". Наша журналістка зателефонувала у службу, аби дізнатися, чи знають там про аварію. Однак диспетчери наголосили, що всю інформацію зможуть надати лише власники.

Тим часом, водії у соцмережах продовжують нарікати: дуже часто у місті трапляються ДТП. Порушення правил може вартувати комусь життя.

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття родині загиблого. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (31)
  • VITALYA F

    Если быстро ты поедешь - после тихо понесут!
  • Harmony Love

    А звідки відомо, що водій, що вижив п*яний? Хитатися можна від травми фізичної, емоційної. Хтось з журналістів чи коментуючих бачив аналізи лікарів, поліції?
  • Тетяна

    Все діло в безнаказанності, якби при куруванні в нетверезому стані позбавляли прав, як в інших цивілізованих країнах, а не могли " порішати", число керувань в нетверезому стані значно зменшилась

    Анонім reply Тетяна

    Штрафи треба виписувати не на 10 000 т.грн ,а на мільйони ,а після сплати цього штрафу ще й позбавляти прав довічно . А якщо людина не може заплатити такі штрафи значить 10 років тюрми . Тільки так можна навчити всю ту пяну шоферню .
  • 777

    Винен - то звичайно буха бидлота, але ж так розвалити машини..теж треба було летіти, при 60 км\г навряд чи так розколотити металолом здалось би
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up