Аварія біля Тернополя - один чоловік загинув, ще двох потерпілих госпіталізували. Серед них - вагітна

Аварія біля Тернополя - один чоловік загинув, ще двох потерпілих госпіталізували. Серед них - вагітна
  • Про ДТП за участю кількох авто, яке сталось зранку 2 грудня на виїзді з Тернополя неподалік Шляхтинців, редакцію повідомили читачі. 
  • Відео з місця подій шокує. Автомобілі вщент розтрощені.

- На в'їзді в Тернопіль з блоку Шляхтинців - дуже серйозна аварія. Є рятувальники. Побиті кілька автомобілів, - повідомляє читач Валентин. - Невідомо навіть, скільки їх там, але дві з них розтрощені вщент.

На відео, яке тернополяни надіслали в редакцію, видно, що в аварії постраждали мінімум чотири автомобілі. На місці працювали медики, поліція та працівники ДСНС. Вони діставали тіло людини з побитої машини. У кюветі помітна вантажівка. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Тернополяни, які проїжджали повз місце аварії, повідомляють про те, що є загиблі. На трасі утворилися великі затори. 

Як повідомив заступник начальника відділу комунікації Головного управління нацполіції в області  Андрій Василик, в аварії зіткнулися чотири авто. Водій автомобіля Skoda загинув на місці. Ще трьох людей госпіталізували до лікарні. 

У лікарні швидкої допомоги повідомили, що на місце виїхали три екіпажі екстреної допомоги. 

- Одну людину госпіталізували до Обласної університетської лікарні. Також в аварії постраждала вагітна жінка. Її доправили до Тернопільського перинатального центру. Більше інформації наразі немає, оскільки лікарі лише повернулись з місця аварії, - каже старший лікар зміни Вікторія Андріуца.

У Тернопільському перинатальному центрі підтвердили інформацію про те, що до них доставили жінку на 29-30 тижні вагітності, яка постраждала в ДТП.

- Їй проводять усі необхідні обстеження. Про стан жінки та плода сказати наразі нічого не можу, - повідомила заступник керівника Тернопільського перинатального центру Валентина Якимчук.

У прес службі ДСНС в Тернопільській області повідомили, що лля ліквідації наслідків ДТП залучалось рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Місці події працювали співробітники оперативно-координаційного центру Управління.

- За допомогою спеціального обладнання рятувальники деблокували та передали працівникам екстреної медичної допомоги одного з потерпілих, що зазнав травмування й опинився затиснутим в понівеченому, внаслідок зіткнення, транспортному засобі та вивільнили тіло загиблого. Також вони здійснили заходи спрямовані на попередження виникнення пожежі, - йдеться в повідомленні.

Наразі очікуємо на коментарі від рятувальників та швидкої. Стежте за оновленням матеріалу. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (138)
  • Захар Беркут

    Заборонити ліві првороти раз і назавжди. Люди гинуть через небажання працювати чиновників, тільки круговий розворот може спасти життя людей! Шкода хлопця який загинув через тупих автодорожників. А скільки дтп на виїзді з Білої? Де кільце?
  • Валентина Доренко

    Я впевнена на 100% що загиблий водій Вася не винен в аварії,бо який мужчина буде ризикувати вагітною жінкою поруч.І взагалі він по натурі був обережний щодо дороги,мені досі не віриться що його не стало бо росли разом з самого дитинства.ЗЕМЛЯ ПУХОМ ТОБІ ВАСЯ.РІДНИМ ЩИРІ СПІВЧУТТЯ І ТЕРПІННЯ.
  • Таня Ліпінська

    Зробили дороги для їзди а не для гонок
  • Василевская Люба

    Здоров'я, терп
    ння постраждалим 😞
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up