Нічні ДТП на Руській і Бандери: побиті 6 авто, один з водіїв п’яний

Нічні ДТП на Руській і Бандери: побиті 6 авто, один з водіїв п’яний
  • Одна людина в лікарні, дві машини знесли паркан, чотири автівки серйозно потовчені, розповіли свідки аварії на Руській. 
  • Алкоголю у крові одного з водіїв було 2, 16 проміле, що вдесятеро більше за норму. Ця ДТП сталась на Бандери. 

Нічна аварія поблизу перехрестя Замкова-Руська: одна людина в лікарні, 4 авто побиті, 2 врізались і знесли паркан. 

Аварія сталась неподалік пішохідного переходу – якщо їхати в Центр з боку «Дружби», розповіла читачка Валерія.

Зранку на місці досі залишається чимало уламків та знесений паркан.

Відео дня

- Близько 23:20 год. 9 листопада на вул. Руська-Замкова відбулася ДТП з потерпілими, - повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. - За участі  чотирьох транспортних засобів.

В аварії зіткнулись Renault Megane д.н.з.під керуванням водія 1987р.н. (госпіталізовано бригадою швидкої допомоги), Opel Astra, під керуванням водія 1984р., Mersedes-Benz та BMW 520i під керуванням водія 2000 р.н.. Забезпечено охорону місця події, викликано слідчо-оперативну групу, повідомила Катерина Басалига. 

Годиною раніше - близько 22:40 год., на просп. Ст. Бандери, 90 відбулося ДТП за участі ТЗ DACIA LOGAN під керуванням водія 1973 р.н., котрий перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Таксистові патрульна на місці запропонувала пройти тест на Драгері. Нагадала, що може здати аналіз в лікарні і відмовитись, але тоді на нього все одно складуть протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Водій погодився дути в Драгер. За кілька секунд на табло з’явилась цифра - 2, 16 проміле в крові. Це вдесятеро більше за норму.

- Огляд проводився на місці зупинки за допомогою газоаналізатора Алкотест Драгер, на табло якого висвітлило 2.16 (проміле), - повідомила Катерина Басалига. - На водія складено протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП та складено протокол за ст. 124 - за скоєння ДТП. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • VITALYA F

    Та туди таким дорога! Так їм і треба. Довипендровувались? У мене нема крутого "корита" - я щасливий. Єдина проблема у мене - не можу заставити директора ПП "ВІКТОРІЯ М" п. Коваль Надію Євгенівну зрізати кущ під моїм вікном. Вона гроші від мене отримує справно: місяць в місяць!
  • Анонім

    Таксіст тільки єдного буса вмастив, чо ви до нього сі вчепили. Най їде далі. Там хоч якийсь контроль є? нє? випускаєте бухого на лінію то вже як налили йому може дайте хоч закусити а нє бачу папироси видали. Гарне таксі більше туди во в ту контору дзвонити не буду.

    MrGangstarM reply Анонім

    Та хто кого зараз випускає, Ви ше скажіть, там таксопарк весь в неробочий час ставиться на одну площадку і техогляд щодня проходить... Кінчилися ті часи, кожен як може так і крутиться, шашку вчепив і поїхав з-під дому. За всіма не вслідкуєш. Не захищаю нікого, але будь-де може трапитись таке.
  • Ivan

    МОЖЕ Є В КОГО ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАШОГО ГЕРОЯ? НАЙ ЛЮД ЗНАЄ ХТО ЇХ ВОЗИТЬ. 6 МАШИН ЗРУЙНУВАВ - МОЛОДЕЦЬ, СТАРОВИКИ В ЗАХВАТІ. СТРАЙК ВИБИВ. В САМОМУ ЦЕНТРІ МІСТА. КРАСЕНЬ. 549 ВИ НАЙКРАЩ І!!!!!!!!!!!!!!!

    Коля reply Ivan

    Аварія за участю таксиста відбуласч на Бандери, а в центрі бмв на великій швидкості в'їхало Рено, яке стояло на червоній колір світлофора, і яке тепер ну дуже сильно пошкоджене і ще два автомобіля але там дурниці.

    Коля reply Коля

    Бмв в'їхало в Рено, яке просто собі стояло, так, як і інші два автомобіля. Рено відкинуло вправо і прорвав забори тим самим пошкодив весь перед .

    Anonymous reply Ivan

    чув дзвін,та не знаєш де він! ти крім картинок і гарного заголовку ,для загального розвитку статтю УВАЖНО ПРОЧИТАЙ! А ТОДІ ДАВАЙ СВОЇ ДИБІЛКУВАТІ КОМЕНТАРІ!
  • Ivan

    ТО ВЖЕ ЯКИЙ АЛКОГОЛІК ВІД ПОЧАТКУ РОКУ НА ТІЙ ФІІРМІ ВІДЗНАЧИВСЯ?

    Anonymous reply Ivan

    згідно статистики  - частіше пяними і нанюханими ловлять звичайних водіів,які ніякого відношення до таксі не мають,а виповзають з нічних клубів ,ресторанів,влітку з дального пляжу,а останні декілька дтп з смертельними наслідками водіі ніякоговідношення до таксі не мали. а роздуває цю тему скоріш за все конкурент 549. думаю адекватні читачі відділять зерна від полови.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up