Нічна погоня у Тернополі: п'яний водій тікав від поліції і потрапив у ДТП

Нічна погоня у Тернополі: п'яний водій тікав від поліції і потрапив у ДТП

Сім адміністративних матеріалів отримав водій, який влаштував нічну погоню.

У четвер, 13 грудня, ввечері близько 22 год, один з екіпажів поліції, патрулюючи вулицею 15 Квітня, помітили, як автомобіль "ВАЗ 2109" порушив правила дорожнього руху, а саме: здійснив рух на заборонений сигнал світлофора.

Інспектори вирішили зупинити водія, подавши спеціальний звуковий сигнал, проте на законні вимоги зупинки транспортного засобу чоловік ніяк не зреагував, а лише пришвидшився і намагався втекти, виїжджав на зустрічну смугу для руху, створюючи при цьому аварійні ситуації для інших учасників дорожнього руху.

Надалі, рухаючись вулицею Збаразька, керманич здійснив зіткнення з автомобілем "Тойта", але і це його не зупинило та він продовжив рух, де намагаючись повернути на одну з вулиць, не впорався з керуванням, здійснив наїзд на металеву огорожу, та був затриманий працівниками поліції.

Відео дня

Уже під час спілкування з 36-річним громадянином, патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння .Чоловік заперечував це, вів себе досить агресивно, а також виражався нецензурною лайкою. Зрештою, водій відмовився від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння в присутності двох свідків, проте його це не звільнило від відповідальності.

На чоловіка поліцейські винесли постанову за . 2 ст. 122 КУпАП (проїзд автомобіля на заборонений сигнал світлофора), а також протоколи за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 122-4 КУпАП (Залишення місця ДТП), ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ч.1 ст. 139 КУпАП (Пошкодження дорожніх споруд) та за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Милая Ліна

    мУСОРА п.ДОРАСИ)))СЛАВА-УКРАЇНІ)))
  • Вітьок

    100%  ВАЛЕРЯНКОЮ балувався
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up