У Тернополі під час руху у водія таксі трапився напад. У салоні були пасажири: що з ними?

У Тернополі під час руху у водія таксі трапився напад. У салоні були пасажири: що з ними?
  • Водія госпіталізували. На щастя, в ДТП ніхто не постраждав, хоча авто виїхало на тротуар.
  • У службі таксі 549 запевнили, що знають про випадок. Інформацію нададуть згодом.
  • З підозрою на гостре порушення мозкового кровообігу 58-річного таксиста госпіталізували в неврологічне відділення Тернопільської  психоневрологічної лікарні.  

Під час руху водію таксі стало зле. В автомобілі перебували пасажири, повідомив у Фейсбук тернополянин Петро Мельник.

Як з’ясувалось, під час руху автомобіль виїхав на зустрічну і зупинився вже аж на тротуарі. Це водій таксі 549. Ми звернулись у Службу таксі за коментарем. Зокрема, цікавились віком і стажем чоловіка, скільки було в салоні пасажирів та чи не потрібна допомога водієві. Диспетчер пообіцяла передати контакти журналістів адміністрації служби таксі. Мовляв, тільки вони можуть надавати інформацію з цього приводу. Хоча жінка на тому кінці дроту запевнила, що про інцидент знають, і володіють інформацією, що водія забрала швидка.

Відео дня
  • Під час руху транспорту у водія стався напад. Його забрала швидка, - повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Метельська. – Внаслідок ДТП, на щастя, ніхто більше не постраждав. У салоні перебувала одна пасажирка. З нею все добре.Деталі та всі обставини з’ясовуватиме слідчий.

Пасажирка, яка їхала в таксі, запідозрила, що у водія є певні проблеми зі здоров’ям, повідомила заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.
У нього були порушені мова і координація рухів. Водій не міг пояснити пасажирці, що з ним коїться, але авто зупинив.  

  • Бригада медиків, які виїхали на виклик, зафіксували у 58-річного чоловіка підвищення артеріального тиску, - каже Ганна Мончак. - З підозрою на гостре порушення мозкового кровообігу його госпіталізували в неврологічне відділення Тернопільської  психоневрологічної лікарні.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Мирон Шевчишин

    Знову корона вірус

    Halyna Vashchuk reply Мирон Шевчишин

    Мирон Шевчишин при чому корона?Людині погано стало,Ніхто не застрахований
  • Едуард Яблонський

    Що ти за людина?НАВІЩО !!!
  • Oleksandr Kas

    А собаки до чого
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up