#Підвезу. У соцмережі поширюють новий флешмоб

#Підвезу. У соцмережі поширюють новий флешмоб

Через саботаж перевізників, які не вийшли на маршрути 5 листопада, тернополяни знайшли вихід із ситуації. Одні підтримують флешмоб #пішки_на_роботу, інші – створили новий – #підвезу!

Водії авто зранку почали підвозити тернополян, яких зустрічали по дорозі. Щоб було зручно і водіям, і пасажирам, у соцмережі «Фейсбук» утворили групу «Підвезу, Тернопіль». Тернополян закликають долучатись до групи і домовлятись про спільні маршрути.

"Ідея така - створювати та шукати оголошення з інформацією про маршрут та час поїздки, як власникам авто так і пасажирам, - пише адміністратор групи Андрій Кір.

Відео дня

З метою оптимізувати пошук необхідно створювати оголошення такого зразка (на приклад): 
1) #Підвезу / #Підсяду 
2) Інформація про маршрут
3) Інформація про час і місце виїзду
4) Інформація про кількість місць в авто 
5) Інформація про авто

Інші деталі обговорюєте в приваті (номери тел, детальніші умови і т.д.)

ПРАВИЛА: 
1) Бути чесним та серйозним 
2) Не хамити
3) Не спамити, не засмічувати стіну 
Долучайтесь!

В цій групі водії можуть розповідати, скільки людей підвезли! А пасажири можуть дякувати водіям, розміщувати спільні селфі і т.д! І не забувайте про хештег #підвезу!

Також користувачі соцмереж розповідають, що деякі пішоходи соромляться сідати в автівки, водії яких готові підвезти. Тернополян закликають бути сміливішими! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • [email protected]

    Таки то є Файне місто !!!
  • Світлана Тимош

    можливо комусь стане у пригоді, добрі люди зробили сайт де можна знайти машину попутчика вибравши маршрут на карті  https://podorozi.herokuapp.com/

  • Искра

    С днём Великой Октябрьской Социалистической Революции, товарищи !
  • Віталій Шкільнюк

    Дякую водієві на пежо який підвіз мене від митниці до хбк .Дай Вам Боже здоров'я.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up