Після першого снігопаду в області трапилось 35 ДТП, з них 19 у Тернополі

Після першого снігопаду в області трапилось 35 ДТП, з них 19 у Тернополі

Перший снігопад спровокував істотне ускладнення на дорогах. За минулу добу на території Тернопільської області сталося 35 дорожньо-транспортних пригод.

Статистика аварій за добу

  • у 18-ти випадках водії дійшли згоди та скористалися правом на складання європротоколу;
  • у 4-х ДТП винуватці залишили місце пригоди, тому інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП будуть встановлювати їх особи й запрошувати до управління патрульної поліції для складання відповідних матеріалів;
  • у 12-ти випадках ДТП патрульні склали на винуватців протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП, рішення прийматиме суд.
  • одна з автопригод, на жаль, сталася з потерпілими, внаслідок якої загинула одна людина. Обставини з'ясовуватиме слідчий по ДТП.

19 дорожньо-транспортних пригод трапилося в місті Тернопілі. Основною причиною ДТП стало недотримання безпечної дистанції між автівками. Тому наголошуємо: під час руху будьте уважні та обережні, дотримуйтесь безпечної дистанції, в жодному разі не перевищуйте швидкість та утримуйтесь від ризикованих маневрувань. Крім того, з повагою ставтесь до інших учасників дорожнього руху, а у разі виникнення непередбачуваних ситуацій — звертайтесь на лінію 102.

Відео дня

Правоохоронці нагадують водіям не залишати свої транспортні засоби біля краю проїжджої частини, адже працює снігоприбиральна техніка, а припарковані автівки заважають провести якісне прибирання снігу.

Читайте також: Будьте уважними – на дорогах слизько. У Центрі розвернуло тролейбус, у місті багато ДТП

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up