Поблизу "шостого" магазину авто в'їхало у автобус. Є потерпілі

Поблизу "шостого" магазину авто в'їхало у автобус. Є потерпілі

ДТП біля моста поблизу "шостого" трапилась у середу, 23 жовтня, близько 17:00. Про аварію у редакцію “20 хвилин” повідомила читачка Людмила. 

- Там дві машини швидких і багато людей, - каже читачка. - Автобус зіштовхнувся і легковиком. 

На місці аварії правоохоронці пояснили, що ДТП трапилось через те, що водій авто не надав перевагу автобусу “Тернопіль-Почаїв”. Є двоє потерпілих. 

Відео дня

На місце інциденту прибула "швидка", потерпілим надали допомогу, госпіталізувати їх не потрібно.
Офіційні коментарі згодом. 


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • V

    Постійні пробки тепер в місті, із за його кілець, виключених світлофорів там де вони треба, або нових, там де їх не треба, і лежачих на кожному кроці. Таке враження, що цей лисий чорт все робить на зло.
  • Петро Чайковський

    Від коли там два кільця аварій побільшало як і затори😁

    V reply Петро Чайковський

    Краще б лисому виродку надалу, кільце на чолі зробили...
  • Петро

    В нього тойота йому знаки пофіг,понакупляють прав а їздити не вміють
  • Олександр Смик

    Аварії могло б і  не бути якщо бу були увімкнуті світлофори. А так у всьому винне керівництво міста яке вмкнуло ці світлофори. Так що просимо увімкунти дані світлофори.

    Надія reply Олександр Смик

    На мою думку там потрібні камери, щоб люди навчилися, поважати один одного. Так в інших країнах роблять.

    Тарас Паляниця reply Олександр Смик

    Ви їздите на авто? Маєте посвідчення водія? Знайомі з ПДР?
    Якби водії дотримувалися б ПДР - аварії могло б і не бути! Світлофори там не потрібні.

    V reply Тарас Паляниця

    Паляниця, замість твоєї машини там потрібна, чучело

    Петро Білецький reply Тарас Паляниця

    Ти думаєш шо ти тільки один маєш права і їздиш на авто ? На рахунок того що світлофори там потрібно увімкнути я згідний. Вже в котрий раз там ходжу і дибіли не хочуть пропустити пройти по пішоходному переході, а так коли тому дибілу маячить той світлофор то воно трохи важає, все таки проїд на червоне світло карається жостко.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up