Поблизу автовокзалу у Тернополі автомобіль збив 8-річного хлопчика

Поблизу автовокзалу у Тернополі автомобіль збив 8-річного хлопчика

За добу було зареєстровано два виїзди швидкої на ДТП у м. Тернополі.

22 липня о 14.11 бригада швидкої виїжджала на вулицю поблизу автовокзалу.

— 8 - річний хлопчик перебігав дорогу і був збитий автомобілем, внаслідок чого отримав забій в ділянці голови та правого передпліччя. Через відмову матері дитина не була госпіталізована, — цитуємо генерального директора Центру ЕМД Тернопільщини Михайла Джуса.

22 липня о 19.26 бригада швидкої виїжджала на вул. Татарську. Велосипедиста збив автомобіль, внаслідок чого чоловік отримав перелом ребер зліва і забій в ділянці обох ліктьових суглобів. Потерпілий госпіталізований в лікарню швидкої медичної допомоги.

Відео дня

Загалом, за 22 липня бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги по Тернопільській області здійснили 293 виїзди по викликах до пацієнтів, 93 госпіталізації, в тому числі по Тернополю виконано 107 виїздів бригадами швидкої допомоги, госпіталізовано 36 пацієнтів. За 22 липня у службі швидкої допомоги Тернопільщини зафіксовано 4 виклики до хворих з підозрою та підтвердженим діагнозом Covid-19, госпіталізовано одного ковідного пацієнта.

Найбільше було виїздів до пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи. Збільшилось число виїздів з мозковими кризами та підозрою на мозковий інсульт.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up