На Збаражчині в ДТП загинув районний прокурор Ланівців Михайло Карпець

На Збаражчині в ДТП загинув районний прокурор Ланівців Михайло Карпець
  • Жінку-кермувальницю з іншого автомобіля теж доправили до лікарні. Її оглянули, але в госпіталізації потреби немає.
  • Водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, і авто почало заносити на слизькій дорозі. Як результат – транспорт врізався в зустрічне авто і після цього злетів у кювет, кажуть у поліції. 
  • У зв'язку з температурою повітря вище нуля та тим, що опади у вигляді снігу були нетривалими, посипка та очищення дорожнього покриття вранці 25 лютого у Збаразькому районі не здійснювалася. Про це повідомили у прес-службі Служби автодоріг в області.

Два авто зіткнулись поблизу с. Синява, що на Збаражчині. Один автомобіль злетів в кювет.

До лікарні доправили двох потерпілих. Один з них, чоловік, вже був мертвим на момент поступлення. Про це повідомив в.о. директора Комунального некомерційного підприємства «Збаразька центральна лікарня» Збаразької райради Валерій Суконнік.

Відео дня
  • Чоловіка, який був пасажиром одного з автомобілів, доправили до нашого закладу, але він вже був мертвим, - каже Валерій Суконнік. – Ще доправили одну пацієнтку, яка була водій кою одного з авто. Жінку оглянули. Наразі в госпіталізації потреби немає.

Чи є ще потерпілі в цій ДТП – головному лікарю не відомо. Принаймні, каже медик, до лікарні більше людей не поступали.

Як з’ясувалось, в ДТП загинув Михайло Карпець. Він був начальником Ланівецького відділу Кременецької місцевої прокуратури.

Був пасажиром однієї з автівок, сидів на задньому сидінні. За неофіційною інформацією, саме туди вдарила друга машина.

За кермом був водій. У салоні – ще один пасажир. За інформацією «20 хвилин», усі з цього авто травмовані. За попередніми даними, у водія травми хребта.  

Близько 13.30 у відділі комунікації головного управління нацполіції в області повідомили: на автодорозі Тернопіль-Ланівці не розминулися ВАЗ-2110 та Volkswagen Golf. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 лютого близько дев’ятої години ранку.

  • За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ, неподалік села Синява Збаразького району, не впорався з керуванням і авто почало заносити на слизькій дорозі. Як результат – транспорт врізався в зустрічне авто і після цього злетів у кювет, - повідомили у поліції. - На момент автопригоди до лікарні потрапило двоє пасажирів з ВАЗу. Проте врятувати життя одному з них медикам не вдалося. Інший потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження. Водії обидвох автомобілів від госпіталізації відмовилися.

Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

У зв'язку з температурою повітря вище нуля та тим, що опади у вигляді снігу були нетривалими, посипка та очищення дорожнього покриття вранці 25.02.2020 у Збаразькому районі не здійснювалася. Про це повідомили у прес-службі Служби автодоріг в області.

  • Служба автомобільних доріг у Тернопільській області при експлуатаційному утриманні мережі автошляхів керується П Г.1-218-118:2005 «Єдині правила зимового утримання автомобільних доріг» та П Г.1-218-113:2009 «Технічні правила ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування України», - зазначили у прес-службі Служби автодоріг.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Вітьок Каренно

    1000%  експерти скажуть, що винна водійка іншого авто.. Не дотрималась безпечної швидкості і т. д.

    Люда reply Вітьок Каренно

    яка різниця, людини немає!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    Анонім reply Люда

    Прокурор людиною не може бути.
  • Antio Corupti

    З тої дороги *ляцкі фури наших аграріїв і транзитні зробили колію. З Хмельниччини літом тудою постійно фури гонять, бо на Волочиську вагу поставили. Така погода+колія+підйом /спуск а ще прокурорські діла, по яких обезбашено їздять гас в пол, то отаке виходить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up