Аварія поблизу Тернополя: легківка влетіла у автобус. Є потерпілі

Аварія поблизу Тернополя: легківка влетіла у автобус. Є потерпілі

На Чистилівському перехресті увечері 5 жовтня, приблизно о 21.20, трапилась ДТП, повідомив у редакцію "20 хвилин" читач Юрій. За словами чоловіка, не розминулися автобус та легківка. Є потерпілі.

Як розповіли журналістці "20 хвилин" на місці події, автобус рухався зі Львова головною дорогою. На Чистилівському перехресті автомобіль Ford на румунських номерах не пропустив автобус та в'їхав у нього. 

За попередньою інформацією, ніхто із пасажирів автобуса не постраждав. Люди розповідають, що пережили сильний стрес. Був сильний удар. Легкове авто, припускають, їхало на великій швидкості.

Відео дня

- Ми їхали зі Львова на Кам'янець, - каже пасажир автобуса пан Павло. - На перехресті ми проїжджали по головній дорозі. Потім відчули сильний удар. Дуже злякались. 

У легківці дуже травмувалася пасажирка. 

- Водій вийшов з авто, а жінка - у важкому стані - розповідають очевидці. 

Швидка, за словами людей, прибула швидко - за 7 хвилин. А от поліцію чекали довго, запевняють вони.

На місці працює слідчо-оперативна група. Опитують пасажирів автобуса. 

Легківка розтрощена. На дорозі купа уламків від авто та скло. 

Про стан потерпілих очікуємо коментар від медиків. Також очікуємо на офіційний коментар поліції. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Я

    От знову експерти заговорили. При чому тут організатори руху? Там що знаків немає ? Ясно ж написано: "автомобіль Ford на румунських номерах не пропустив автобус". Організаторам що там стояти і зупиняти сліпих ?

    Св reply Я

    Ти дибіл. Ти не знаєш скільки там смертей. То напевно щось не так. Як кажеш. Напевно логічно поставити там кільце.

    Володимир Муравський reply Св

    Сам ти дибіл. А кільце собі на голові постав. Є дорожні знаки, є адекватна розв^язка. Можливо варто ще додатково нанести розмітку, бо вночі можна при поганому освітленні авто (а особливо коли їдеш з далека) знаків і добре не бачити.

    В конкретному випадку, повторюсь за дописувачем "Я" є чітке порушення пдр одним із учасників руху.

    А щодо кільця, то не забудь коли твоїм батькам/дідам/бабцям і т. Д. Не додадуть пенсії чи тебе обкладуть ще більшими податками подякувати за списані мільйони на нове кільце.
  • Степан

    Знову Чистилівський перехресток!!! Безвідповідальність організаторів руху на Українських дорогах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up