Поблизу Тернополя смертельне ДТП: водій автомобіля Opel збив чоловіка

Поблизу Тернополя смертельне ДТП: водій автомобіля Opel збив чоловіка

Про аварію, в якій загинув перехожий, повідомив сам водій-винуватець. Інформація про ДТП надійшла 20 березня о 21.55 в чергову частину Тернопільського відділення поліції.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Як стало відомо, автопригода трапилася на дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Острів Тернопільського району.

Водій автомобіля Opel Ascona збив перехожого. Останній йшов проїжджою частиною в зустрічному напрямку. Травми 56-річного чоловіка виявилися несумісними з життям. Від отриманих ушкоджень тернополянин помер ще до приїзду швидкої.

За словами водія, він помітив перехожого в останній момент перед автомобілем. Уникаючи удару, спробував викрутити кермо вліво. Проте це не врятувало пішохода.

За попередніми даними, на момент ДТП спостерігався туман, а місце, де трапилася аварія, не освітлювалося. Водій легківки, згідно попередніх результатів медогляду, був тверезий. Відібрано взірці його крові для токсикологічного дослідження на вміст спиртів.
В якому стані був загиблий, наразі не відомо. Відповідь дасть судово-медична експертиза.

Відео дня

Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Невідомська Віра

    Співчуваю родині Віктора... Він був дуже добрим та працьовитим. Вічна пам'ять йому! Нехай спочиває з миром! Жив собі чоловік, працював, мав плани на майбутнє... і вже немає людини... Те що його збили то не обов'язково провина водія, всяке буває...

    Nataliya Natali reply Невідомська Віра

    Пані Віра зателефонуйте будь ласка або залиште свій номер.По темі потерпілої родини 0679766966 Наталія
  • Volodymer

    Вже б краще зник з місця - можливо б і не знайшли. Треба ще добре подумати, чи краще залишатися на місці, здавати кров (яка здається тільки за згодою особи, а не примусово), і мати кучу проблем, чи все таки краще поїхати з надією що виродки не знайдуть. Водій ж правий на 100%, а можуть зробити навпаки

    Наталя Одлижук (Мазур) reply Volodymer

    від Господа не втечеш (це для тих хто так роздумує).26  років тому мене збили мотоциклом 2 нетверезих  хлопці і залишили закривавлену на обочині помирати.Добрі люди допомогли.Через 5 років того що був за кермом збила і втекла автівка-йому ніхто не допоміг і він помер.Скажете випадковість-ні плата за вчинок.

    Anonymous reply Volodymer

    Volodymer, ти просто мудак! Страшно жити поряд з такими. Водій зобов'язаний швидкість вибирати в залежності від дорожніх умов, щоб в умовах недостатньої видимості встигнути зреагувати. Це перше. А оскільки ти геморой для власної жопи цінуєш вище, ніж чиєсь життя - ти двічі мудак! Раджу тобі розігнатись добре, і роз...дячитись об стіну самому, поки ти не вбив когось.

    Volodymer reply Anonymous

    А я тобі раджу повіситися у власному ж підвалі - і чим швидше, тим краще, мудак !

    Мені страшно жити з такими мудаками, як ти - алкашами, які не розрізняють дорогу з тротуаром, або обочиною, і не усвідомлюють небезпеки власних поступків. Так, справді твоє життя, або тобі подібних цінується менше жопи свідомої людини, яка ні в чому не винна, але невідомо чому має мати проблеми.

    Може справді, краще повішайся
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up