Поки водій відпочивав в закладі, автівка сама поїхала і врізалась в зупинку

Поки водій відпочивав в закладі, автівка сама поїхала і врізалась в зупинку

Інцидент трапився у понеділок, 17 червня, близько 19:30. У редакцію повідомила читачка Ірина, що авто в‘їхало в зупинку.

Власник центру продажів нерухомості, в який в‘їхала автівка, на місці інциденту розповів журналістці «20 хвилин», що авто скотилось з-під парковки біля ресторану «Маяк». 
 
- Водій сидів в ресторані, а авто стояло на парковці, - розповідає очевидець. - І автівка просто скотилась вниз і заїхала в мою нерухомість. Тепер маю проблеми, треба скло міняти. А водій тверезий був, та й він навіть в авто не сидів. 
 
 
На місце виїжджали патрульні, офіційний коментар згодом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Украіїнець

    А власнику  нерухомості просто неповезло, гарна точка і таке одне в Тернополі
  • Украіїнець

    Хай краще нерухомість буде чим гральні автомати або пивнуха.
  • Yaroslav Kurus

    На хіба на зупинці той центр? )) вийшов з маршрутки - побіг купляти квартиру?
  • Вол О

    Замяв   б  парочку  дибілів   на зупинці. Які  в наушніках   і в телефонах сидять.  Менше б дорогу  переходили   тормоза  не бачуть нікого  і нічого  хто їде  .  А тупо валять.  Ще раз  постам машину там!!!

    николай михайленко reply Вол О

    переведи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up