Через негоду поїзди, які курсують через Тернопіль, прибули із затримкою

Через негоду поїзди, які курсують через Тернопіль, прибули із затримкою
  • Про затримку часу прибуття і відправлення наступних поїздів інформації на залізничній станції у Тернополі поки немає, всі потяги відбуватимуть за графіком.
  • Щодо інших – з південного напрямку, які мають прибути до Тернополя в ніч з 27 на 28 листопада, потрібно дізнаватись у довідковій службі. Інформація може змінюватись.

Два потяги прибули до Тернополя із суттєвою затримкою. Запорізький потяг прибув із 30-хвилинною затримкою,  Одеського довелось чекати чотири години. Про це «20 хвилин» повідомили на залізничному вокзалі на станції Тернопіль.

Нагадаємо, Укрзалізниця зранку 27 листопада повідомила про затримку кількох потягів: «Увага: через негоду затримуються деякі поїзди далекого сполучення — відстають від графіка на понад годину:

№247/248 Одеса — Київ,
№11/12 Одеса — Львів,
№7/8 Одеса — Харків,
№53/54 Одеса — Дніпро,
№253/254 Одеса — Кривий Ріг,
№119/120 Львів — Запоріжжя».

Відео дня

Із цих потягів через станцію Тернопіль курсують два: №11/12 Одеса — Львів та №119/120 Львів — Запоріжжя.

— Запорізький потяг мав прибути близько 6 ранку, натомість запізнився майже о 10, — повідомили «20 хвилин» у довідковій службі залізничного вокзалу. — Запорізький прибув із півгодинною затримкою. Більше інформації про зміни у графіку прибуття немає.  

Обидва потяга вже відправились зі станції Тернопіль. Інформації про затримки прибуття на наступну добу поки немає, повідомили «20 хвилин» на станції Тернопіль Укрзалізниці.
Наступні потяги з південного напрямку, де виникли проблеми через негоду, мають прибути до Тернополя вночі. Всю інформацію дізнавайтесь у довідковій вокзалу за тел.: (0352) 47-22-46 або у чергового по вокзалу: (0352) 47-21-85.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Виталий Кравченко

    А вокзал за 60рокив, такым як був, такым и залышывся, побачыв и на души прыемно.

keyboard_arrow_up