Рекордне сп'яніння: у водія зафіксували 5 проміле алкоголю. Чоловік запропонував патрульним 500 грн

Рекордне сп'яніння: у водія зафіксували 5 проміле алкоголю. Чоловік запропонував патрульним 500 грн

На автодорозі державного значення М-12 "Стрий — Знам'янка" патрульні помітили автомобіль Fiat Scudo, який зухвало порушував правила дорожнього руху. Як з'ясувалось, водій був у стані алкогольного сп'яніння.

Інспектори зупинили автівку та, під час спілкування з водієм, виявили в останнього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував максимальну шкалу перевищення вмісту алкоголю в крові водія, понад 5.00 проміле.

Громадянинові було роз'яснено, що згідно з положеннями закону його буде притягнуто до відповідальності за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, з чим чоловік не погодився та, з метою уникнути відповідальності, запропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 500 гривень. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за такі дії громадянин не реагував, що зафіксовано на нагрудну камеру, тож патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для реєстрації давання неправомірної вигоди працівникам поліції.

Від початку року, патрульними зафіксовано 17 випадків, коли громадяни намагались уникнути відповідальності за порушення закону та пропонували інспекторам неправомірну вигоду.

Відео дня

Нагадаємо, що за такі дії особам загрожує відповідальність за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.Покарання передбачене статтею: штраф від 8 500 до 12 750 або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Патрульні вкотре наголошують: не намагайтесь уникнути відповідальності за вчинені вами адміністративні правопорушення та кримінальні злочини. Порушили закон, будьте готові понести покарання!

Таблиця проміле алкоголю

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (87)
  • Володимир Луців

    ТОЙ хто створив це сам і наводить  на відповідь-5 проміле  відмазується не за 500грн.Ще 50  usd ,для дуже голодних ментів в робочий день , і може б вмолив.
  • Сергей Мовчан

    Да вы что пять промиле это труп.
  • Сергій Оптимістенко

    Всім хто написав Мало дав бажаю нагоди дати більше😁
  • Viktor Tovstan

    Да они обиделись , и слили инфу....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up