Ремонт доріг триває: на яких вулицях замінять асфальт цього тижня

Ремонт доріг триває: на яких вулицях замінять асфальт цього тижня

Цього тижня поточний ремонт доріг планують виконати на 6 вулицях

Ремонтні роботи проводять на магістральних вулицях та тих ділянках доріг, де є нагальна потреба у заміні верхнього шару асфальту, повідомили у міській раді Тернополя

Цього тижня у місті заплановано виконати поточний ремонт дорожнього покриття за адресами: вул. Дубовецька, вул. Юрія Федьковича, вул. Глінки, вул. Городня, пров. Замонастирський, вул. Квітова.

Розпочалися ремонтні роботи й на перехресті вулиць Татарська - Глибока, де від 20 червня буде перекрито рух транспорту.

Відео дня

Відповідно до тимчасової Схеми організації дорожнього руху, транспорт, який з’їжджає з «Горбатого» мосту, зможе замість вул. Татарської, повернути праворуч та рухатися далі вулицею Дівочою, де тимчасово буде влаштований двосторонній рух. Далі з вул. Дівочої можна їхати за декількома напрямками: ліворуч на вул. Польову з виїздом на просп. Степана Бандери, або ж з вул. Дівочої рухатися в напрямку до вул. Антіна Манастирського, на якій теж буде встановлено двосторонній рух, або ж продовжити рух до перехрестя вулиць Лесі Українки – Слівенська.

Продовжується ремонт також на вул. Андрея Шептицького, де працівники підрядної організації відновлюють підходи автомобільного моста через р. Серет, та у дворах за адресами: вул. Володимира Винниченка, 3, бульв. Симона Петлюри, 4, вул. Володимира Лучаківського, 1-А, проїзд вул. Живова, 14 – 18, вул. Сергія Корольова, 6, вул. Слівенська, 13, вул. Клима Савури, 8, вул. Андрія Малишка, 2, вул. Козацька, 15.

  • В районі перехрестя вулиць Татарська - Глибока рух транспорту буде перекрито до 18 липня
  • З 20 червня частково змінили маршрут транспорту через ремонтні роботи на даному перехресті 

  • Автобуси на маршруті №12 «Обласна дитяча лікарня – вул. Карпенка» від зупинка «10 школа», що на вул. Лесі України до зупинки «вул. Оболоня», будуть курсувати наступними вулицями: Лесі України, Антіна Манастирського, Дівоча, Замонастирська, Живова, Оболоня.

    Важливо! Заїзду на вул. Андрія Малишка та вул. Глибоку не буде.

Читайте також:  Ремонт доріг у Тернополі триває: які вулиці вже з новим асфальтом

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up