Ремонт доріг у Тернополі триває: на яких ще вулицях оновлять асфальт (АДРЕСИ)

Ремонт доріг у Тернополі триває: на яких ще вулицях оновлять асфальт (АДРЕСИ)

У різних мікрорайонах Тернополя тривають локальні поточні ремонти дорожнього покриття.

Впродовж тижня дорожники локально замінили верхній шар дорожнього покриття за адресами: вул. Студинського, провулок Шкільний, вул. Козацька, вул. Білецька, вул. Наливайка, повідомили в Тернопільській міськраді.

Сьогодні, 30 червня, заплановано провести підготовчі роботи – нарізання ремонтних карт, та вкладання нового шару асфальтобетону на вулицях Гагаріна і Студинського та на провулку Садовому.

Продовжуються й ремонтні роботи на перетині вулиць Татарська-Глибока. Наразі там проводиться ремонт колодязів каналізаційної мережі, дощеприймальних та оглядових колодязів, а також влаштування бордюрів.

Відео дня

Відновлюють й підходи автомобільного моста через р. Серет на вул. Митрополита А. Шептицького та ремонтуються ділянки безнапірної та напірної каналізації в районі КНС №7 з метою недопущення виникнення аварійної ситуації.

Читайте також: У Тернополі перекриють рух транспорту на ділянці під’їзної дороги від Будного до заїзду на Микулинецьку

Рух транспорту на Подільській буде перекритий на довший період

Нагадаємо, під час воєнного стану в Україні, відповідно до урядових постанов, заборонено проводити капітальні ремонти чи будівництва за рахунок місцевих, обласних чи державних бюджетів. Тому у місті лише ремонтують дорожнє покриття.

  • Через ремонтні роботи на перехресті вулиць Татарська-Глибока частково змінили маршрут транспорту. Автобуси №12 «Обласна дитяча лікарня – вул. Карпенка» від зупинка «10 школа», що на вул. Лесі України до зупинки «вул. Оболоня», будуть курсувати наступними вулицями: Лесі України, Антіна Манастирського, Дівоча, Замонастирська, Живова, Оболоня.
     
  • Важливо! Заїзду на вул. Андрія Малишка та вул. Глибоку не буде.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up