Ремонт на вулиці Богдана Хмельницького у Тернополі: що вже зробили

Ремонт на вулиці Богдана Хмельницького у Тернополі: що вже зробили

Ремонт планують завершити швидше, аніж у встановлений термін.

У Тернополі працівники підрядної організації «Техно-Буд-Центр» продовжують виконання поточного ремонту дорожнього покриття на вулиці Богдана Хмельницького, на ділянці від вул. В. Чорновола і до вул. С. Крушельницької. Роботи тут розпочали 6 травня, повідомляє пресслужба міської ради.

«Станом на 11 травня на ділянці виконання робіт повністю демонтовано старе асфальтобетонне покриття, проведено облаштування зупинки громадського транспорту. На жаль, на цій ділянці виникли незаплановані роботи, пов’язані з прокладанням додаткових електромереж та усунення проблем на газопровідних трубах. Окрім того, одночасно з ремонтними роботами вирішено підсилити відведення води з території залізничного вокзалу та, зокрема, з вул. Б. Хмельницького, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Працівники підрядної організації активно працюють, тож плануємо завершити ремонт вулиці швидше, аніж у встановлений термін — 1 червня».

У міській раді додають, до кінця тижня на цій ділянці заплановано влаштувати нижній шар асфальтобетонного покриття та зробити підняття рівня 47-ми колодязів каналізації.

Відео дня

До слова, сьогодні, 11 травня, асфальтування доріг у Тернополі виконується й на інших вулицях, серед яких: вул. Дівоча, вул. Монастирського та вул. Лесі Українки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up