“Розваги” дітей шокують: заради відео у TikTok підліток на самокаті збив обмежувач (ВІДЕО)

“Розваги” дітей шокують: заради відео у TikTok підліток на самокаті збив обмежувач (ВІДЕО)
Скріни з відео
  • Інцидент трапився на вулиці Чорновола.
     
  • Читачі надіслали в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР відео, де видно, як підліток на самокаті збиває обежувач, що був встановлений на вулиці Чорновола під час реконструкції.

В управлінні ЖКГ просять відгукнутися тих, хто впізнав “героя” та закликають повідомити про нього на скриньку [email protected] або на сторінку у Фейсбуці.

Як зазначають в управлінні, ймовірно, “тренування” у цьому місці проводяться не вперше і, можливо,  його друзям довелося зняти не один дубль, щоб обмежувач відскочив з першого разу.

В ЖКГ наголошують, якщо батьки “спортсмена” побачать ці його дії, щоб поясниили синові, чи правильно так поводитися із майном міста. Адже він, схоже, гордиться своїм вмінням настільки, що оприлюднив відео у “ТікТок”.

Відео дня

Вандалізм тернополян шокує: влтіку діти купалися та розбирали бруківку у фонтані на "Циганці". Детальніше про це ми писали тут.

На вулиці Чорновола вночі намагалися зламати червонолисті клени. У багатоповерхівці жителі розбили вікна на сходових клітках

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Читач35

    Молодь від нудьги швидше захворіє, чим від короновірусу. Тому стаючи на самокат або сідлаючи ровер, вони напевне всі вершники з армії Будьоного. А насправді ситуація плачевна, тим підліткам йти ввечері в парк і лякати прохожих. Хіба є їм безкоштовно або за символічну плату десь з користю ту енергію спрямувати. Практично все платно, а ціни чималі. Тому і придумують такі дурні і безтолкові розваги. Наносячи собі травми, а місту збитки. Нажаль наші правоохоронці десь невідомо де, незнати кого і який порядок охороняють. І, як дописувач уже писав, камери виведені, з/п за таке спостерееження чимала. А безпека і спокій Тернополянам лише сниться.
  • Ліда Плющ

    Деграданти малолітні(((
  • Василь Бабинець

    Дебіли
  • Жанна Юра

    Обмежувач-одна бутафорія...

keyboard_arrow_up