Серйозна ДТП у Дарахові: Skoda знесла з дороги маршрутку (ОНОВЛЕНО)

Серйозна ДТП у Дарахові: Skoda знесла з дороги маршрутку (ОНОВЛЕНО)
  • Як повідомляють читачі, на місце приїхала третя швидка. Кількох травмованих забрали до лікарні, іншим надають допомогу на місці.
  • Читач припускає, що легківка не вписалась у різкий поворот і вдарила маршрутку, від чого остання злетіла з дороги.
  • У мікроавтобусі перебувала компанія молодих людей, віком  16 – 20 років, котрі прямували на відпочинок в Карпати. Попередньо відомо, що за медичною допомогою звернулося шестеро пасажирів мікроавтобуса та водій. Госпіталізували і водія легковика. 

В Дарахові серйозна аварія. Постійний читач Валентин став очевидцем ДТП і повідомляє, що на місце прибуло вже третє авто швидкої допомоги. Там же працюють і рятувальники – скоріш за все вони вирізали з авто водія Skoda.

  • Skoda знесла з дороги маршрутку, – розповів телефоном читач Валентин. – Як я розумію, вона не вписалась різкий поворот і вдарила бус, від чого той злетів з дороги. Дві швидких з сиренами і мигалками вже пішли на Теребовлю. Іншим надають допомогу не місці. Вже приїхала третя швидка.

До автомобілів з медиками підходить чимало людей – здебільшого це пасажири маршрутки. Куди їхав мікроавтобус, читач не звернув увагу, але припускає, що там їхало багато місцевих. Адже читач зупинився і пропонував свою допомогу – можливо, когось підвезти до лікарні чи до іншого місця. Проте люди дякували і відмовлялись, мовляв, всі місцеві.

Відео дня
  • Молоду сімейну пару забрав вже батько на машині, скоріш за все власним авто повіз до лікарні, – поділився читач Валентин. – Є на місці рятувальники. Вони нібито водія Skoda  вирізали з авто.

У Тернопільському районі мікроавтобус з молодими людьми зіштовхнувся з іномаркою, повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у понеділок, 9 серпня, близько 10 години ранку на виїзді з села Дарахів у напрямку села Хмелівка Микулинецької селищної громади Тернопільського району.

  • За попередніми даними, водій автомобіля марки Skoda Octavia не впорався з керуванням на повороті та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz, – повідомили у поліції. – У результаті ДТП тілесні ушкодження отримав водій іномарки. Рятувальники розрізали  автівку, щоб дістати звідти чоловіка. Його доправили до лікарні. 

У мікроавтобусі перебувала компанія молодих людей, віком  16 – 20 років, котрі прямували на відпочинок в Карпати. Попередньо відомо, що за медичною допомогою звернулося шестеро пасажирів мікроавтобуса та водій.

На місці події працюють поліцейські та встановлюють обставини аварії.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Вітя Гринчишин

     Яма на ямі,вот дорога,і  всі цілі
  • Вітя Гринчишин

    Дороги не для наших водіїв!
  • Vasyl Skarzhynsky

    куплені права не приділах.. багато людей з купленими правами їздять ліпше ніж ті що здавали
  • Bogdan L

    Ремонт дороги ще не завершено - місцями асфальт вище від узбіччя на 50-60 см, розмітки ще немає, що само по собі ускладнює їзду, а ще ці прищики, які думають, що мають дев’ять життів. Добре, коли на зустріч дерево - буде наука, але коли уявиш, що на зустріч можеш їхати сами ти..
    ..

keyboard_arrow_up