Смертельна аварія на Тернопільщині: загинула неповнолітня

Смертельна аварія на Тернопільщині: загинула неповнолітня
  • Про смертельну ДТП вночі 13 липня повідомляють у групі "Береж інфо". Інформація - з телеграм-каналу "Підслухано на Тернопільщині". Очевидці кажуть, що на момент аварії в авто перебувало шестеро осіб. Від сильного удару дівчину викинуло з машини. Вона померла.
  • Офіційної відповіді поліції про причини аварії наразі немає. 


 

За інформацією із групи, смертельна ДТП трапилася вночі на 13 липня, близько 3-ї години, на відрізку дороги Бережани-Поморяни. Водій нібито перебував у нетверезому стані, не впорався з керуванням, авто перевернулось і злетіло у кювет.

"Пасажирку Олю викинуло з машини. Усі учасники ДТП, крім неї, з місця аварії втікли. Дівчинка померла. Їй було лише 17 років. Інші вже зараз знаходяться в лікарні. Телеграм-канал "Підслухано на Тернопільщині", - йдеться у пості. 

Відео дня

Як вдалося дізнатися, загибла минулого року закінчила Бережанську школу №1. 

У поліції повідомили, аварія трапилася 13 липня близько четвертої години ранку. На автодорозі Бережани-Розгадів, неподалік села Урмань, водій автомобіля Nissan Sanny не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги і в результаті - транспорт, перекинувшись, опинився в ставку.

 

На момент автопригоди в салоні перебувало разом із кермувальником шестеро осіб. Вони поверталися із сусіднього села з дискотеки. Фактично усі під час перекидання автомобіля повилітали із салону. Їх із травмами госпіталізували до лікарні. Сімнадцятирічна дівчина через кілька годин померла в реанімаційному відділення. Загрози життю іншим потерпілим немає.

- Коли на місце автопригоди приїхали правоохоронці, то водія не було. Його знайшли за місцем проживання. Дев'ятнадцятирічний водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. У його крові виявили 0,92% проміле алкоголю. Травм під час ДТП кермувальник не отримав. Хлопець каже, що пам'ятає, як перекинувся автомобіль, а як потрапив додому, не знає. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Триває слідство за статтею 286 частина 2 ККУ, - йдеться в офіційному повідомленні поліції.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Инна Белооченко

    Ужас
  • Оксана Вінтоняк

    Нехай спочиває з Богом
  • Сашенька Сидоренко

    Очень жаль девочку,и родителей ,но если водитель был пьян?зачем он сел за руль?! И самое главное зачем она садилась?!?Люди нужно донести до своих детей что если водитель выпил ,даже немного , нельзя к нему в машину садиться!!! Нельзя!!! А если они все сбежали с места ,и бросили бедную девочку ,то наверное были пьяны...
  • Люба Риба

    Вічна пам'ять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up