Смертельна аварія під Тернополем (оновлено)

Смертельна аварія під Тернополем (оновлено)
  • ДТП трапилась 30 жовтня о 18.30 год.
  • 35-річний житель Буцнева загинув на перехресті, одна з доріг якого веде до Тернопільського м'ясокомбінату. 

За словами очевидців, наїзд здійснив водій вантажного автомобіля, який сам викликав "швидку" і патрульну поліцію. Травми пішохода виявилися несумісними з життям. 

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці, опитала очевидців, водія, що вчинив ДТП, і врешті втановили особу загиблого.

Відео дня

Як вдалось з'ясувати журналістці "20 хвилин", чоловік вибіг на проїжджу частину, яка не освітлюється. Водій не помітив пішохода та наїхав на нього. Пішохід загинув на місці події.

- Аварія трапилась на трасі "Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече". Водій автомобіля марки DAF - житель села Жуківці Лановецького району, 1986-го року народження, здійснив наїзд на пішохода в межах нерегульованого пішохідного переходу, - повідомляє начальник відділу зв'язків з громадськістю Тернопільського ГУНП Сергій Крета.- Потерпілий - 35-річний житель села Буцнів Тернопільського району - від отриманих травм загинув на місці події.

За фактом події порушено кримінальне провадження. Справу внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Василиса

    Що з водієм буде? Не втік, викликав відповідні служби!  Загиблого шкода, але водій, нажаль, опинився не в тому місці не в той час...

    David Starr reply Василиса

    Будуть експертизи, чи мав водій можливість уникнути ДТП та на техсправність машини. Ну й від адвоката багато залежить. Короч від суттєвих фінансових витрат - і до пару років у колонії-поселенні, рішення прийматиме суд. Якби втік - 100% тюрма.
  • Пропер

    Пішохід в темному одязі в темряві як прізрак
  • Marcus Aurelius

    Їхав там часто, швидкість у всіх переважно біля 90-100, розмітка переходу була практично не видима, а знаки не кожен читає (та ще й знак знаходиться із самого краю, через три смуги від тебе), багато хто сфокусований на дорозі і не заглядає по боках так далеко. Дорога йде через поле, і людина вночі на дорозі - останнє що ти очікуєш там. Пішохід мабуть поклався на свою перевагу на переході, і без обережності і вивіреного таймінгу вирішив її рішуче використати, (бачив що їде, але йшов із розрахунком що в нього перевага і будуть зупинятись).
  • Olga Saluk

    Ми якраз їхали там, одразу після аварії. Можу сказати лиш те, що там темно , нічого не видно - ані пішоходів, ані переходу, ані знаків.  Але пішохід був далеко від переходу.  Тіло лежало метрів за 100 як мінімум від нього.  Співчуття родині.  
    Безпека - запорука життя!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up