Смертельна ДТП на Тернопільщині: чоловік та жінка загинули, 5-річний хлопчик в реанімації (ОНОВЛЕНО)

Смертельна ДТП на Тернопільщині: чоловік та жінка загинули, 5-річний хлопчик в реанімації (ОНОВЛЕНО)

Аварія трапилась на Бережанщині. Не розминулись автомобілі «Daewoo Lanos» та «Skoda Yeti».

8 листопада о 19:00 на автодорозі М-30 «Стрий-Ізварине» у с. Шибалин Бережанської територіальної громади Тернопільського району трапилася дорожньо-транспортна пригода - зіткнення автомобілів «Daewoo Lanos» та «Skoda Yeti».

За попередньою інформацією, водій у стані алкогольного сп'яніння, 1978 року народження, керуючи автомобілем Skoda Yeti, виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з Daewoo Lanos. 

Відео дня

 

На момент аварії в салоні Daewoo перебувала родина.

В результаті удару, чоловік та дружина загинули одразу. П'ятирічного хлопчика у важкому стані екіпаж поліції Бережан, який першим прибув на місце аварії, службовим авто одразу повіз до медзакладу. Дитина від удару опинилася на панелі біля лобового скла. Зараз хлопчик в реанімації. 

Порушника затримали згідно із статтею 208 КПК.  Чоловік пройшов тест на стан алкогольного сп'яніння. Алкотестер показав 1,3 проміле алкоголю. У нього взяли зразки крові. Даний факт внесений в ЄРДР згідно із ч.3 ст.286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб), повідомили в поліції.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Триває слідство. 

Для ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди на місце події залучались рятувальники. Співробітниками ДСНС також здійснено заходи щодо недопущення виникнення пожежі.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Аліна Яковлєва

    Це жах я не можу повірити в це чому пишуть що не треба садити його? Ви подивіться як важко дітям сиротам! Зараз лишити малу дитину а саме страшне що дитина бачила батьків і за секунду їх не має ви розумієте що пережити таке? Таких треба карати в повну міру і не жаліти жаліти треба дітей сирот ви кажете що в нього напевно також є діти це його не виправдовує його тупий вчинок якщо сідати п'яний за кермом і якщо тобі начхати на себе подумай хто може сидіти за кермом машини в яку ти можливо вріжешся подумай що там сім'я або людина яка почала жити або людина їхала в лікарню провідати свою бабусю і тут ДТП бо через п'яну ЛЮДИНУ не стала сім'я подумайте 100 раз чи бухати мені і робити боляче комусь або собі жах..

    Мягких вам небес Алло і Подоляк... Ми скорбим любим і не забудемо вас ❤️
  • Tania Tatiana

    Що це п'ять,десять років.?А дітям забрали маму і тата.Довічне посадити скотину .
  • Bogdan Nosov

    Превысил скорость и заснул итог не за горами
  • Ганна Зятик

    То точно

keyboard_arrow_up