Смертельна ДТП неподалік Чорткова: від удару жінку розірвало (Фото 18+)

Смертельна ДТП неподалік Чорткова: від удару жінку розірвало (Фото 18+)
  • Поки не встановили особу загиблої, однак, місцеві кажуть, що бачили її кілька разів. Ніби вона – безхатченко.
  • За попередніми даними, ДТП сталась саме через перебування потерпілої посеред дороги в темну пору доби без сітловідбивчих елементів на одязі, кажуть у поліції. Чи міг водій уникнути зіткнення – дасть оцінку слідство.

Близько 2.30 ночі 13 вересня 27-річний Ігор, з с. Базар, повертався додому батьковою Audi A4. Удар – вистрілюють подушки безпеки – і некероване авто летить у лісосмугу та застрягає у кущах.

Аварія трапилась поблизу с. Ягільниця Чортківського району.  

Відео дня

Ігор збив жінку, яка опинилась на проїжджій частині. Шансів вижити у неї не було. Від удару її тіло розірвало. Частина залишилась на дорозі, інша – була на дереві. Деякі внутрішні органи опинились в автомобілі, що її збив.

Особу загиблої досі не встановили. Місцеві кажуть, бачили її кілька разів. Ніби вона безхатченко. Вік - близько 50 років.

Водію теж надавали допомогу на місці пригоди – він травмувався через подушки безпеки, що вистрелили. Окрім того, гостра реакція на стрес від побаченого. Чоловік, кажуть свідки, вив і кричав…

Швидку і поліцію викликали очевидці – вони побачили, як авто залетіло у кущі.

Водія вже освідчили на вміст алкоголю у крові. В машині, як вже відомо, він був сам. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Чи перевищив водій швидкість – буде відомо згодом, слідчі вже зафіксували довжину слідів гальмування.

- Причиною ДТП, за попередніми даними, стало те, що жінка в темну пору доби перебувала на дорозі без сітловідбивчих елементів на одязі, про що ми неодноразово наголошуємо, - каже начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту головного управління Нацполіції в області Богдан Шуляр. – Чи міг водій уникнути наїзду -  встановлять в ході слідства, в т.ч. експерименту та інших слідчих дій.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (223)
  • Lena Gavrylenko

    Молодые правил совсем не соблюдают. А знают они вообще правила??? Гоняют так, что страшно бывает.

    Тарас Замковий reply Lena Gavrylenko

    Не те що "старі й розумні лише тому, що їм більше років". Які бігають вночі посеред міжміської траси без світловідбивних елементів. Ну або дають "мудру" оцінку ситуації явно толком не розуміючи, про що говорять.
  • Назар

    За містом спокійно їде 100, а при такій швидкості не вижити((( жаль і жінку і хлопця(((
  • Андрій Тимчишин

    Скорість була дуже висока!
  • Роман Бачинський

    То часом не Білобожниця,поблизу автобусної?

keyboard_arrow_up