Смертельна ДТП поблизу села Романівка: водій Жигулі загинув, пасажирка в лікарні

Смертельна ДТП поблизу села Романівка: водій Жигулі загинув, пасажирка в лікарні

29 серпня поблизу села Романівка Тернопільського району зіткнулися автомобілі Toyota Camry та ВАЗ-21101

Як з'ясувалось, за кермом Toyota перебував житель селища Волочиськ Хмельницької області. ВАЗ-21101 керував житель села Чернилів-Руський Тернопільського району. На жаль, водій Жигулів від отриманих травм помер. Пасажирка, яка була з ним, госпіталізована з чисельними травмами.  

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 ККУ. Триває досудове розслідування, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області

Відео дня

Читайте також: Mersedes злетів у кювет: водій та пасажир отримали травми

На автодорозі Львів-Тернопіль трапилася смертельна аварія

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач35

    За кермом тойоти був мер Волочиська Черніченко К. В.  ,тому все намагаються замяти, весь Волочиськ вже про цю ддп говорить
  • Олечка Смерека

    Автомобіль, здійснюючи обгін фури, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в Жигулі. Внаслідок цього загинув хлопець моєї подруги, а вона дивом залишилась жива. І це не Тойота, що на фото, тому що Автомобілі зіткнулись лоб в лоб. Я так розумію, винуватець не хоче відповідати за свої правопорушенгя за законом. Коли ми дочекаємось правосуддя у нашій країні? Коли винні будуть сидіти за ґратами?
  • виктор баран

    Коли бальшевіки нищили в Тернополі костел-на його місті стоїть універмаг,будівельне сміття вивозили на підсипку дороги,аеропорт-Ступки-Романівка,то з тих часів цей відрізок автодороги місцеві називають "дорого в ад".Шляховики щорічно вивозять казазами могильні огорожі які встановлюють рідні загиблих.Інакше за ті роки це був би цвинтар з двох боків.Церкви всіх конфесій щорічно проводять там службу Божу,а лди системно гинуть.
  • Amelia Cross

    ми є проект який безпосередньо пов’язує донорів  з окремими громадян України які звертаються за матеріальна допомога.

    🇺🇦 слава україні
    подати заявку фінансовий допомога за п'ять хв
    Тільки для українці та українські біженці. натисніть тут --> https://s.uappl.org/08reco74

keyboard_arrow_up