Смертельне ДТП у Петрикові: таксист вночі збив велосипедиста

Смертельне ДТП у Петрикові: таксист вночі збив велосипедиста

Нещастя трапилося у селі Петриків 13 травня о 3.20. Водій автомобіля Dаеwoo Lanos, рухаючись вулицею Шептицького, збив 30-річного велосипедиста. Чоловік загинув на місці події.

Поліцейських та швидку викликав житель сусіднього будинку. За словами слідчих, які обстежували територію, велосипедист рухався на зустріч іномарці.

Водій авто стверджує, що через сильний туман та мряку не бачив його, оскільки ні на загиблому, ні на його двоколіснику не було жодних світловідбиваючих знаків.

Водій таксі помітив велосипедиста уже перед автомобілем. Він намагався уникнути удару, але не встиг. Велосипедист потрапив під колеса, а автівка опинилася у бетонній огорожі приватного господарства.

Відео дня

Водій не постраждав. У нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю, а після цього його доправили у відділення поліції для дачі показів. Проте уже під час розмови зі слідчими, чоловікові стало погано і швидка забрала його до лікарні.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • тойво

    немає чого їздити вночі в погану погоду на вело..
  • ігор

    Життя це завжди біда... але б хотілось щоб велосипедисти, нарешті зрозуміли що вони теж учасники руху і коли на дорозі, то повинні керуватись правилами ПДР, і написаі вони кровю, а не понтами ментів - і ліхтар в тебе повинен бути і світловідбивні елементи вночі на дорозі обовязково!!!

    PS сам випадково на такого одного разу не наїхав...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up