Терміново шукають донорів для хлопців, які постраждали в ДТП біля Ангелівки

Терміново шукають донорів для хлопців, які постраждали в ДТП біля Ангелівки
  • Четверо хлопців, які 8 березня потрапили в жахливу аварію біля Ангелівки потребують допомоги.
     
  • Для них терміново шукають донорів.

"Прошу вас допомогти друзям! Олександр Козак, Дмитро Дідух, Арсен Романець та Володимир Сабат потрапили в ДТП, троє з них перебувають в реанімації, у кожного з них була вже не одна операція. Терміново потрібні донори будь-якої групи крові. 

Також потрібна фінансова допомога. Всі зібрані кошти підуть на лікування. Допоможіть чим зможете, не будьте байдужими", написав Тарас Козак в Інстаграмі.

А також зазаначив реквізити, куди усі небайдужі зможуть перекинути кошти на лікування: 4149 4991 2914 3200 Тимань Андрій Васильович.

Відео дня

Здати кров можна за адресою: м. Тернопіль, вул. Клінічна, 8

Детальна інформація за номером телефону:  +380682467647

Нагадаємо, 8 березня біля села Ангелівка Тернопільського району сталась аварія. Зіткнулися два автомобілі. Як виявилось згодом, серед постраждалих є 4-річна дитина.  

Про ДТП водів попередили в одній з тернопільських спільнот у Viber 7:30, однак аварія могла статися раніше, оскільки на місці вже були рятувальники. Проїжджаючі водії встигли лише сфотографувати місце інциденту.

"Славута певно стояла на узбіччі" - пише один з водіїв пан Володимир.

"А чувак певно добренький і просунувся на узбіччя, що пропустити когось вічно-поспішаючого...." - пише водій Олег. 

В Управлінні ДСНС України у Тернопільській області повідомили, що в оперативно-диспетчерську службу повідомлення про ДТП на трасі М-12 надійшло 8 березня о 06:54.  Повідомлялось, що між с. Ступки та с. Романівка Тернопільського району: відбулось зіткнення двох легкових автомобілів «Volkswagen Polo» та «ЗАЗ Таврія».  За лічені хвилини на місце прибули рятувальники. 

Ще до прибуття рятувального підрозділу потерпілих з автомобілів витягнули свідки події. Рятувальники здійснили огородження місця ДТП, вжили заходів, спрямованих на попередження виникнення пожежі та надали допомогу працівникам екстреної медичної допомоги в транспортуванні потерпілих. П’ятьох осіб (в т.ч. одну дитину, 2016 р.н.), які перебували в транспортних засобах та зазнали травмування госпіталізовано до медичних закладів міста.

В Управлінні національної поліції в області повідомили,що за попередньою інформацією, водій ЗАЗ, 1995 року народження, не впорався з керуванням, автівку занесло на мокрому асфальті і викинуло на смугу зустрічного руху. В результаті такого маневру транспортний засіб врізався в іномарку під керуванням львів'янина.

Тілесні ушкодження, переломи отримали водій та троє пасажирів з ЗАЗ. Потрапив до лікарні і чотирирічний хлопчик з VOLKSWAGENа. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 ККУ. Триває слідство. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (64)
  • Financial Service Offer

    BUSINESS LOAN PERSONAL LOAN HERE APPLY NOW WhatsApp +918929509036 [email protected] Dr. James Eric

  • GANESH SPELL TEMPLE

    Свяжитесь с нами, так как мы сейчас предлагаем кредиты с основной процентной ставкой 3%. Наш кредит является надежным и безопасным, для получения дополнительной информации и приложений, пожалуйста, ответьте на это письмо. [email protected], whatsapp +917338386140 имя и необходимое количество

  • Онисим

    Він вже не один раз їздив випившим, я розумію що він не цінує свого життя але життя дитини ? Хтось подумав?
  • Онисим

    Водія Заз треба строго покарати

keyboard_arrow_up