Тернопільська пенсіонерка спершу втрапила під авто, а потім - і до суду

Тернопільська пенсіонерка спершу втрапила під авто, а потім - і до суду

Через перехід дороги поза межами пішохідного переходу тернопільська пенсіонерка потрапила до суду. Жінку притягували до адмінвідповідальності, бо та, переходячи дорогу не там, де треба, втрапила під авто.

 

Втім, суд вирішив провадження закрити, адже закінчились строки притягнення її до адміністративної відповідальності.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Renault Kangoo у Тернополі на Automoto.ua.

Сам інцидент, як йдеться у постанові Тернопільського міськрайонного  суду від 21 грудня, трапився ще 11 липня на вул. Тарнавського близько 23.40.  Тоді тернополянка Марія К. переходила проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу, внаслідок чого автомобіль RENAULT KANGOO  здійснив наїзд на останню, що призвело до його механічного пошкодження.

Відео дня

У судовому засіданні  пенсіонерка вини у вчиненні правопорушення не визнала та просила закрити провадження у справі, у зв’язку із закінченням строків притягнення її до адмінвідповідальності. Суд, вивчивши матеріали справи, прийшов до такого ж висновку.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up