Тернополянин хоче, щоб в місті організували паркувальні зони для автівок

Тернополянин хоче, щоб в місті організували паркувальні зони для автівок

Петицію "Про організацію паркувальних зон" днями зареєстрував на сайті місцевих петицій тернополянин Богдан Неймак.

— Пропоную створити об’єднані паркувальні зони, за зразком всіх розвинутих європейських міст, з можливістю одноразової оплатити за паркування в межах обумовленої паркувальної зони, по типу зона 1 - центр (парковки біля пам’ятника Данилу Галицькому, вул. Чорновола, бульвару Тараса Шевченка, ), а також встановити паркувальні автомати поруч з кожною платною парковою з можливістю оплати готівкою/картою/безконтактно, — йдеться у тексті петиції.

Нинішній метод оплати чоловік вважає морально застарілим, а в умовах пандемії кожен лишній контакт з іншою людиною наражає нас на додаткову небезпеку.

— На мою думку, — продовжує далі пан Неймак, — об’єднання окремо стоячих парковок в парковочні зони і встановлення паркоматів зробить ці місця зручнішими для використання, а Тернопіль в свою чергу підтвердить, що це сучасне місто, яке переймає найкращі європейські традиції.

До петиції чоловік прикріпив фото референсів.

До кінця збору підписів залишилося 22 днів. Петиція наразі має 2 голоси підтримки з 300 необхідних для розгляду міською радою.

Відео дня

А ви підтримаєте петицію чоловіка? На вашу думку, це покращить ситуацію з парковками в Тернополі? Діліться своїми роздумами у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up