Трагедії на Великдень: в аваріях загинули молоді люди

Трагедії на Великдень: в аваріях загинули молоді люди

В одне з найбільших християнських свят – на Великдень – не обійшлося без трагічних новин. В ДТП загинули молоді люди. Про це пишуть жителі Тернопільщини в соцмережах.

Одна смертельна аварія трапилась у Бучачі. Загинули двоє хлопців. Машина розбита вщент, пише у Фейсбуці Роман Довбенко.

«Смертельна ДТП у Бучачі... 2 молодих хлопці на смерть + ще щонайменше двоє травмованих... Тих у кого свято - прошу помолитися за тих, у кого більш печальний день... Це дуже важкий час для родин загиблих...», - йдеться у пості.

Відео дня

Увечері 28 квітня в одній із спільнот у соцмережах з’явилася ще одна сумна новина про страшну аварію на ділянці дороги, що веде до селища Настасів. Про це написав Сергій Деркач.

«Став свідком страшної аварії...десь в 19:00 28.04.2019 по дорозі на Настасів...буквально за 2 хв після удару проїжджали там і побачили страшне...хлопець на Фольксвагені був один в авто, машина вщент...мотор в 2 метрах від машини...колесо через дорогу...медики з Мишкович їхали більше півгодини, і коли приїхали, дві пані не знали, що робити тупо дзвонили кудись...я був в шоці...наша медицина то є жах!!! Ганьба!!! Мнсники швидко діставали хлопця з авто, але на жаль не врятували...Вічна пам'ять...будьте обережні адже життя дається лише раз...страшно...», - йдеться у повідомленні.

Про аварію поблизу Бучача у відділі комунікації ГУНП в області розповіли, що двоє людей загинули та двоє отримали травми. Аварія трапилась на об’їзній дорозі, поблизу повороту на село Рукомиш. 27-річний житель одного із сіл району, керуючи автомобілем марки «Opel Insіgnia», виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з «ВАЗ-2107». Від сильного удару 22-річний водій та 17-річний пасажир «Жигулів» загинули на місці події.

- Як встановили правоохоронці, водій іномарки перебував у стані алкогольного сп’яніння.  Наразі він затриманий згідно статті 208 КПК. Автомобілі поміщено на арештмайданчик. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 3 ККУ, - розповідає начальник відділу комунікації Сергій Крета.

У поліції також розповіли деталі сумної трагедії біля с. Настасів. 

- 27-річний житель села Лучка не впорався з керуванням автомобіля «Volkswagen Passat» на іноземній реєстрації та в’їхав у дерево. Від отриманих тілесних ушкоджень водій іномарки загинув на місці події. Із понівеченого автомобіля тіло чоловіка діставали рятувальники, - кажуть правоохоронці.

Будьте обережні за кермом!  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Ольга Осадчук

    Боже яке горе, але купуєш права, купуй ще й розум. Найгірше для родичів.Співчуваю родині.
  • Irina Bereziuk

    Страшно, шкода, але на якій швидкості треба було гнати, щоб в дребезги розтрощити?!
  • Софія

    І ми чуть не пострадали, вони летіли на страшній швидкості, підрізаючи машини вилетелі нам на зустріч лоб в лоб чоловік зреагував миттєво швидкість була страшна, хай з Богом спочивають , а ви молоді люди робіть висновки якими сідаєте за кермо та на якій швидкості їдете, якщо не думаєте про когось то думайте про себе, також на дорозі жодного міліціонера, а для чого краще сидіти в машині грітися роботи ноль
  • Hristina Kozak

    Співчуття рідним
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up