У Березовиці трапилась ДТП за участі авто ректора ТНЕУ (ОНОВЛЕНО)


У Березовиці трапилась ДТП за участі авто ректора ТНЕУ (ОНОВЛЕНО)
  • Після аварії, яка трапилась у смт. Березовиця  3 травня близько 20.00 водій авто Range Rover втік з машини.  
  • Очевидці  запевняють, що це авто належить ректору ТНЕУ Андрію Крисоватому, і що саме він спричинив ДТП.  
  • Телефон ректора не відповідає. У приймальні кажуть, що на роботі пан Крисоватий буде 10 травня

- ДТП трапилась у Березовиці і один з учасників аварії - водій авто Range Rover покинув місце події та поїхав в напрямку міста Тернопіль, - повідомляють в прес-службі управління патрульної поліції Тернополя. - Це авто помітили на вулиці Микулинецькій. Наразі це вся інформація. 

Власні джерела повідомляють, що це автівка ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого. Та чи був за кермом сам очільник вузу та що змусило водія втікати, наразі не відомо.

Вранці, 4 травня, редакцію "20 хвилин" повідомив читач Андрій (прізвище чоловік відмовився називати - прим.ред), що був свідком аварії. Він стверджує, що за кермом авто справді був ректор ТНЕУ. 

Відео дня

- Він врізався в Opel і втік зі свого авто,  - каже чоловік. - Те, що це був ректор ТНЕУ - це точно і він був в нетверезому стані. Його з місця аварії забирав інший чоловік на авто Toyota. 

До слова, у декларації, яку цього року подав Андрій Крисоватий вказане авто Range Rover Sport 2013. 

- ДТП вчинив водій авто Range Rover на території Тернопільського району у Великій Березовиці на вулиці Микулинецькій, - коментує начальник управління патрульної поліції Тернополя Володимир Струк. - Це не наша зона обслуговування. Виклик, який надійшов, відразу переправили на Тернопільське районне відділення поліції. Водій цього авто продовжував їхати з місця аварії, тобто залишив місце аварії. 

У Range Rover, як повідомляє пан Струк, заклинило переднє ліве колесо і авто їхало на трьох колесах.

- Щоправда, він проїхав недалеко, близько двох-трьох кілометрів, - продовжує Володимир Струк. - До нас надійшов виклик і екіпаж відразу виїхав на місце. Коли приїхали патрульні, то водія на місці уже не було. Були лише свідки, які розповіли, що водій залишив своє авто, пересів в інше - Toyota Camry. Та показали фото, на якому видно громадянина, який схожий на ректора ТНЕУ. Але чи це він керував чи ні - ми не можемо стверджувати. Державних номерних знаків на авто не було, але патрульні їх встановили. 

За словами пана Струка, формляли ДТП працівники Головного управління Нацполіції в Тернопільській області. 

- За попередньою інформацією, водій позашляховика виїжджав з другорядної дороги на головну і не переконавшись у безпеці руху, врізався у Opel, - повідомляють в управлінні Нацполіції. - Після удару водій авто Range Rover не зупинився, а продовжив рух. Спинився десь за кілометр від місця аварії. 

Очевидці ДТП викликали патрульних. Виїжджала на місце аварії і слідчо-оперативна група. Начальник Тернопільського відділення поліції Віктор Волощук каже, що на момент прибуття поліцейських ГУНП водіїв уже не було ні в автомобілі Rand Rover, ні в Opel. Тому про стан здоров’я водіїв правоохоронці нічого коментувати не можуть.

- Слідчі встановили власників авто, але на телефонні дзвінки ті не відповідають, - кажуть в управлінні. - Наразі оперативники з’ясовують хто був за кермом в обох авто. Тривають слідчі дії, авто перегнали на арештмайданчик.

Водій Rand Rover відповідатиме перед законом відповідно до статей кодексу про адмінправопорушення – 124-ї – порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та 122 – залишення місця дорожньо-транспортної пригоди.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Дутчак Юля

    так заберіть собі рендж ровер
  • Андрій Шкула

    ''за участі авто'' чи за участі ректора, ви оприділіться.
  • Герасимчук Ростислав

    Відмажеться, як і минулого разу.

    Anonymous reply Герасимчук Ростислав

    Відмажеться але не відітреться. Ректор Національного університету, а поводить себе, як базарний барига. Як був ним (торгував м*ясом), так і залишився. І вчинки, і мораль в нього на рівні бариги.
  • Валера Безпалько

    Pidera na naru .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up