У Бучачі чоловік впав з велосипеда і отримав смертельну травму

У Бучачі чоловік впав з велосипеда і отримав смертельну травму

За попередньою інформацією, машканець Бучача пересувався на велосипеді та не впорався з керуванням. Чоловік впав, вдарившись головою об асфальтобетонне покриття. Травми виявилися несумісними із життям.

Про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась в області 19 червня розповіли правоохоронці. 

Порушення чинних на транспорті правил, що спричинило загибель людей згідно зі статтею 291 Кримінального кодексу України розслідують працівники Бучацького відділення поліції. На спецлінію «102» надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що близько 19:15 в Бучачі з велосипеда впав чоловік і не подає ознак життя. 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада екстреної медичної допомоги. Потерпілий — житель Бучача 1958 року народження. За попередньою інформацією, він, рухаючись на велосипеді, не впорався з керуванням, впав, вдарившись головою об асфальтобетонне покриття. Травми виявилися несумісними із життям.

Відео дня

Працівники поліції нагадують усім водіям двоколісних транспортних засобів бути уважними на дорогах та завжди перевіряти справність гальм й звукового сигналу, а також не забувати про засоби особистого захисту.

Щоб забезпечити максимальну безпеку на дорозі, водій та пасажири мотоциклів, мопедів та моторолерів повинні не тільки дотримуватися правил керування цим транспортним засобом, але використовувати механічне захисне спорядження, а особливо спеціальні шоломи. Недотримання цієї вимоги карається штрафами.

 

Читайте також: 

Вийшов на пробіжку і зник: розшукали 18-річного тернополянина

Є постраждалі та пошкоджені будівлі: наслідки атаки шахедів на Львівщині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up