У дорожників Тернопільщини своя толока. Які роботи виконують?

У дорожників Тернопільщини своя толока. Які роботи виконують?
  • Прибирають узбіччя, впорядковують зупинки, дорожні знаки та лінії електропередач
  • Обласна Служба автомобільних доріг наводить лад на автошляхах.

Працівники Служби автомобільних доріг Тернопільської області традиційно долучились до весняного благоустрою. Вони проводять очищення узбіч автошляхів державного значення та смуг від сміття, сухих залишків рослинності та легкозаймистих матеріалів.

Про це розповідають в обласній Службі автомобільних доріг.

Відео дня

Та впорядковують не тільки дорожні смуги. Підрядні організації прибирають і приводять у належний стан зупинки громадського транспорту та придорожні майданчики. Звернули увагу і на дорожні знаки, особливо ті, що були пошкоджені після зими. Там, де треба, їх укріплюють, а за необхідності – замінюють на нові.

На придорожніх смугах видаляють рослинність вздовж ліній електропередач. Основна мета цієї важливої роботи – позбавитись аварійних дерев, які можуть пошкодити електромережі. Останнім часом на Тернопільщині часто спостерігаються сильні пориви вітру, тому подібні заходи необхідні, щоб убезпечити електролінії від аварійних відключень.

Цікаво, чи побачили водії позитивні зміни на автошляхах Тернопільщини після благоустрою? Пишіть нам про це в коментарях.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли про те, що на державних дорогах Тернопільської області стартував ямковий ремонт. А на аварійно небезпечних автошляхах встановлять 4 додаткові камери відеоспостереження.

 

Читайте також:

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Nin Ja

    "Відмивають" гроші, це все, чим вони займаються. Не будьте наївними, проаналізуйте кошториси!

keyboard_arrow_up