У ДТП на трасі біля Копичинців загинув велосипедист

У ДТП на трасі біля Копичинців загинув велосипедист

На Чортківщині під колесами авто загинув велосипедист.

На трасі Доманово–Ковель–Чернівці–Тереблече, поблизу міста Копичинці, сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

У ході перевірки стало відомо, що водій автомобіля Volkswagen Passat збив велосипедиста. Потерпілий — місцевий житель 1953 року народження.

Відео дня

За попередньою інформацією, він їхав на велосипеді попереду авто. Чоловік від отриманих травм загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до частини 2 статті 286 ККУ. 

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли про аварію, що сталась на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Острів. До лікарні із забоями та травмами зверталося троє пасажирів однієї з легківок.

 

Читайте також:

Троє людей потрапили до лікарні через аварію на Тернопільщині

На Морозенка зуткнулися Volkswagen та Toyota — є постраждалі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anna Popadynets

    Царство небесне і вічна пам'ять загиблому Співчуття рідним
  • Larysa

    я їжджу...
  • Liuda

    думаю, що бачив 100%, але вони їздять, як їм заманеться...а коли сигналиш, то ще й посилають і показують напрямок водію. А то дорога, зустрічне авто можливо їхало, сутінки можливо були...

    Larysa reply Liuda

    А до чого тут сутінки?!!! — Обирати потрібно безпечну швидкість у сутінки, якщо тебе сліпить інше авто, — пригальмуй!!! А то так трощать людей на обочинах, не залишаючи шансу навіть на порятунок!!!
      Сів за кермо-- очі розплющ!!! І мізки ввімкни!!!

    Liuda reply Larysa

    якщо ви не їздите за кермом, то й не знаєте до чого тут сутінки...і ще я би хотіла побачити, як вам вдасться пригальмувати, коли буквально у декількох метрах перед авто з'являється пішохід чи велосипедист...а ви на швидкості нехай 60 км на год. їдете...от тоді будемо говорити про гальмування, про розроблення очей, вмикання мізків. А поки кожен нехай слідкує за тим що сам робить... Я не виправдовую жодного, шкода діда, але кожен учасник дорожнього руху має бути уважним і обережним розплющувати очі, вмикати мізки, а не лише водій.

    Yulia reply Larysa

    В нас пішоходи дуже небезпечно пересуваються по дорозі особливо в темну пору року.Без світловідбиваючих знаків, в темному одязі, а в селах по дорозі йдуть вважають, що водій має його обминути. В нас дороги не всюди освітлюються, не всюди з розмітками і зрозуміють це водії.
  • Larysa

    зараз напишуть, що велосипедист рухався у забороненому місці...

      Заборонних знаків катма, велосипедних доріжок — теж... Ось і "душать" людей у "невстановлених місцях", ніби то якісь козявки!!!

keyboard_arrow_up