У Тернополі під час комендантської години патрульні зловили водія з липовим посвідченням

У Тернополі під час комендантської години патрульні зловили водія з липовим посвідченням

Автомобіль рухався вулицею з вимкненими фарами, а пред'явлене посвідчення належало іншій людині.

Сьогодні, 15 грудня, близько 3-ї години ночі тернопільські патрульні виявили водія з підробленими документами на проспекті Злуки у Тернополі.

Про це повідомляє патрульна поліція області.

Інспектори помітили автомобіль Opel, який рухався вулицею з вимкненими фарами. Поліцейські зупинили автівку та, перевіряючи відповідні документи, виявили ознаки підробки посвідчення водія.

Відео дня

Правоохоронці з’ясували, що згідно з базами даних громадянин не отримував водійське посвідчення, а наявний документ належав іншій особі.

Патрульні винесли чоловікові постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події.

До слова, правоохоронці в Чортківському районі виявили чоловіка з липовими документами, який перебував у розшуку за крадіжку.

Довідка

Відповідно до ч. 2 ст. 126 КУпАП:

Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 3400 гривень.

 Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up