У лікарні помер другий патрульний, який постраждав у ДТП на трасі Тернопіль-Львів

У лікарні помер другий патрульний, який постраждав у ДТП на трасі Тернопіль-Львів

На дорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська у страшній ДТП загинув 22-річний патрульний. А 23 жовтня у лікарні помер і його 31-річний колега.

- Після тривалої боротьби за життя помер наш брат та колега – Остап Кутний. Травми, які він отримав у страшній ДТП, виявилися несумісними з життям, - повідомляє патрульна поліція України.

 Остапу був лише 31 рік. Вдома його чекав 4-річний синочок.

Відео дня

- Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Остапа, усім, хто його любив та поважав. У ці найважчі хвилини ми сумуємо разом з вами і схиляємо голови перед його світлою пам'яттю. Вічний спокій його душі..., - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 20 жовтня під час патрулювання автодороги Тернопіль-Львів-Рава-Руська відбулося зіткнення службового автомобіля Toyota Prius з вантажним автомобілем DAF. Внаслідок цього, рядовий патрульної поліції Назар Присташ загинув на місці. Його напарник, 31-річний лейтенант поліції Остап Кутний - був шпиталізований. А 23 жовтня, він помер в лікарні, так і не прийшовши до тями.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Захар Штурман

    на ровери  дітей пересадити
  • Абрам

    Полiцаiв треба пересадили на ровери,бо уже скiльки перебили цих машин,до страшно сказати. Бездарi за кермом,та же й надiленi владою це ЖАХ ! Треба учить полiцаiв не  3мiсяцi ,а роками,посадили дiтвару за кермо i радi,жалко загиблих як людей,Але самi ВИНУВАТI, самонадiянi i тупi.
  • ДНР

    Уродов становится все меньше!!!!!
  • Катерина

    Чого не пишуть хто винуватий?

    Егор reply Катерина

    Скорее всего доблесная полиция - поэтому и не пишут

keyboard_arrow_up