У Нагірянці, де перекинувся бензовоз, частково відновили рух транспорту. Що відомо про ДТП? (ОНОВЛЕНО)

У Нагірянці, де перекинувся бензовоз, частково відновили рух транспорту. Що відомо про ДТП? (ОНОВЛЕНО)
Фото ДСНС в області
  • Цистерна розгерметизувалась, пальне вилилось на узбіччя дороги. Аби не виникла пожежа та не вибухнуло, рятувальники створили пінну подушку та виконали обвалування з піску для обмеження розтікання пального.
  • Місцева адміністрація з восьми прилеглих будинків евакуювала мешканців, а працівники РЕМ відключили електропостачання прилеглих вулиць.
  • Як вдалось дізнатись "20 хвилин", водію 33 роки. Саме він постраждав в ДТП. 

Проїзд на автодорозі М-19 "Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече" (411 км), в селі Нагірянка Чортківського району, частково відновлено. Про це близько 10:00 повідомили в управлінні патрульної поліції в області.

  • Рух забезпечується шляхом реверсивного регулювання, — повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Басалига.

Нагадаємо, 5 січня о 20 год 22 хв до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Головного управління надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-19 «Доманове - Ковель - Чернівці – Тереблече», в селищі Нагірянка Нагірянської територіальної громади Чортківського району, відбулося перекидання сідельної автоцистерни з бензином.

Відео дня
  • Для ліквідації наслідків ДТП та недопущення виникнення пожежі і вибуху на місце події направлено черговий караул 6-ї державної пожежно-рятувальної частини 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління, — повідомила речниця головного управління ДСНС в області Ірина Крупа. — Після прибуття до місця виклику встановлено, що відбулася розгерметизація цистерни з подальшим виливом пального на узбіччя автодороги.

Аби не сталось вибуху і пожежі, рятувальники створили пінну подушку та виконали обвалування з піску для обмеження розтікання пального.

Місцева адміністрація евакуювала мешканців з восьми прилеглих будинків. А  працівники РЕМ відключили електропостачання прилеглих вулиць.

Рятувальники-спецпризначенці перекачали пальне в резервну автоцистерну, яку доправили на місце події.

  • Всього на місці події працювали 20 рятувальників та 4 одиниці спеціальної техніки служби порятунку, — повідомила Ірина Крупа. — Відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління залишається чергувати на місці події до повної її ліквідації.

Віктор Маслей, начальник головного управління ДСНС в області, опублікував відео ліквідації пожежі на власній сторінці у Фейсбук.

  • Передріздвяна ніч… Для кожного вона різна. Хтось готує Різдвяні страви, хтось вчить колядки, — написав Віктор Маслей. — А для пожежників м.Чортків та рятувальників м.Тернополя ніч була такою.

     

    У відділі комунікації головного управління Нацполції в області наступного після ДТП у Нагірянці ранку надали коментар. Та запевнили, що в аварії немає травмованих. 
    — За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням і цистерна перекинулася. На момент аварії у ній було пальне, — лишень повідомили у поліції. — На водія склали адмінпротокол, згідно зі ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Oleh Kohut

    Там коли відправу робили чесну, то просеця вже давно
  • Oksana Stremedlovska

    Аварія трапилася не 5.01. а 6.01 і не о 20.00 а близько 18.00 ми з сім'єю саме проїжджали місце аварії
  • ze Golub

    Це все буде доти доки не буде організрвано якийсь обїзд тієї ділянки бо спуски і підйоми там небезпечні і потрібне пепепланування, так як за совєтів до лампочки всім такі речі були, а тепеи є необхідність будувати рівні траси в не такі серпантини...
  • Леся Климчук

    ..Це  дуже  небезпечний  відрізок  дороги,  постійно  є  аварії,  дуже  багато  смертей,  то  -  що  всі  ,,дов....би"  ?   Навіщо  таку  дурню  писати,   мудрагелі....

keyboard_arrow_up