У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок

У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок

Польські фермери припинили блокування руху вантажних транспортних засобів перед пунктом пропуску «Гребенне – Рава-Руська». Оформлення та пропуск через кордон у двох напрямках здійснюється у звичайному режимі.

 

Водночас, на в’їзд до Польщі не пропускатимуть вантажівки, які переміщують зернові культури. Даний вид вантажу може слідувати по території Польщі виключно в режимі транзиту.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

— За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща, сьогодні після 10:00 (за київським часом) польські фермери припинили дії з блокування руху вантажним транспортним засобам перед пунктом пропуску «Гребенне – Рава-Руська», — йдеться у повідомленні. — Оформлення та пропуск через кордон вантажівок у двох напрямках здійснюється у звичайному режимі.

Відео дня

Водночас, за наявною інформацією, на в’їзд до Польщі не пропускатимуть вантажівки, які переміщують зернові культури. Даний вид вантажу може слідувати по території Польщі виключно в режимі транзиту.

На цей час з боку суміжної держави накопичення вантажівок не спостерігається, на виїзд з України ваговози рухаються за е-Чергою.

Водіїв та перевізників просять врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на жодному пункті пропуску з Польщею не було вільного руху вантажівок, а уряди продовжували перемовини. Також повідомлялося про заяву Володимира Зеленського, що український уряд передав Єврокомісії пропозицію щодо врегулювання проблем на кордоні.

 

Читайте також:

Ситуація на польському кордоні — де найбільше вантажівок у черзі та чи пропускають легківки й автобуси

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anna Szcześniak

    Поки що

    Anna Szcześniak reply Anna Szcześniak

    😂Воєвода не згодився на продовження протесту. Подиимось що зробить суд

    Viktor Dombrovskiy reply Anna Szcześniak

    Anna Szcześniak з московії тимчасово закінчилось фінансування?

keyboard_arrow_up