У Тернополі 18-річний водій сів за кермо під "кайфом"

У Тернополі 18-річний водій сів за кермо під "кайфом"

Вночі близько 4.45 год по вулиці Вояків дивізії «Галичина», інспектори помітили автомобіль Volvo V40 на якому були механічні пошкодження, що могло свідчити про причетність водія транспортного засобу до вчинення ДТП.

Під час перевірки документів та при спілкуванні з 18-річним громадянином з’ясувалося, що у нього немає посвідчення водія відповідної категорії.

Окрім того, патрульні помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння: виражене тремтіння пальців рук, розширені зіниці, які не реагують на світло, поведінка, що не відповідає обстановці. Від проходження медичного огляду хлопець відмовився в присутності двох свідків.

Відео дня

Також, під час поверхневої перевірки автомобіля, інспектори виявили поліетиленовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, що зовні схожа на наркотичну.

За їзду у стані сп’яніння інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння) та викликали слідчих для проведення подальших процесуальних дій.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Кобра

    Батькам є ким гордитися, ще б ініціали давали
  • Nem Nemezis

    Зупинили за механічні пошкодження авто, протокол склали по 130, провели зовнішній огляд і знайшли всередині машини в пакеті рис. Ніколи, ні заяких обставин не відкривайте двері авто, спілкуйтесь ВИКЛЮЧНО через привідкрите скло двері, блокуйте двері зсередини.

    Бульба reply Nem Nemezis

    Це порада наркокурєрам?
    Правослухняні громадяни і без Вас знають ,як спілкуватись з охоронцями порядку!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up