У Тернополі чоловік двічі за ніч сів за кермо в стані сп'яніння та спричинив ДТП

У Тернополі чоловік двічі за ніч сів за кермо в стані сп'яніння та спричинив ДТП

Аварія трапилась на вулиці Фабричній. Нетверезий водій на Opel зіткнувся з Ford. Та на цьому горе-водій не зупинився.

1 червня близько 22-ї години на вулиці Фабричній сталася автопригода без потерпілих за участю автомобілів Opel та Ford. Інспектори негайно прибули за вказаною адресою, встановили обставини та винуватця автопригоди. Ним виявився водій автомобіля Opel, який, порушивши правила дорожнього руху, здійснив зіткнення з автівкою Ford.

Під час спілкування з водієм автомобіля Opel, патрульні виявили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп'яніння. Поліцейські запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній відмовився.

Інспектори склали на чоловіка відповідні адміністративні матеріали та направили автомобіль на арештмайданчик.

Відео дня

Та на цьому громадянин не зупинився. Вже близько 1-ї години ночі, патрулюючи на вулиці Злуки, інспектори побачили автомобіль Hyundai, який перебував на вулиці в період дії комендантської години. Охоронці порядку зупинили автівку та виявили, що водієм був той самий чоловік, який нетверезим сів за кермо та спричинив ДТП на вулиці Фабричній.

Інспектори знову запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній знову відмовився.

Патрульні вдруге за ніч склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та направили, вже інший автомобіль на арешт майданчик, повідомили в патрульній поліції Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Віктор Захарія

    Пити менше треба!
    Алкашити - то, між іншим, москальська звичка.
  • Читач66

    Не дивно цеж хохли
  • Оля Воркун

    Погано поліція працує на Тернопільщені
  • Lebediev Ihor

    Хворе на голову помилка природи
    Розстріляти

keyboard_arrow_up