У Тернополі інспектор патрульної служби збив пішохода

Працівник Державтоінспекції (ДАІ) скоїв дорожню пригоду на вул. 15 Квітня поблизу АЗС “Калина”. Під колеса службового авто Volkswagen Passat 20 грудня о 23.45 потрапив пішохід. Тепер 24-річного тернополянина лікують у медичному закладі.


До речі, про цю аварію “20 хвилин” повідомив читач. Чоловік також зняв відео дорожньої пригоди, яке виклав на y You Toube.
- Ми не заперечуємо факт аварії за участю нашого працівника, - каже старший інспектор обласної ДАІ Микола Лецкалюк. - Така аварія справді була. Чому сталася ця дорожня пригода, наразі невідомо. Триває розслідування.
Інспектор ДПС, за словами пана Лецкалюка, того вечора їхав "для виконання службових обов'язків". Як пішохід міг потрапити під колеса, з'ясовує слідство.
- Була темна пора доби. Можливо, водія засліпили фари машин, котрі їхали назустріч, - каже пан Лецкалюк. - Наголошую, пішоходам потрібно бути обережними завжди. Перед тим, як вийти на дорогу, слід пересвідчитися у безпеці своїх дій.
Інспектора - 41-річного чоловіка, який працює в органах внутрішніх справ 14 років, відсторонили від роботи, доки триває розслідування.
Травмованого юнака зараз лікують у міській лікарні швидкої допомоги. У нього - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, пошкодження лівої ноги та забій лівого плеча, повідомив головний лікар міської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський.
- Стан цього пацієнта - середньої важкості, навіть близький до задовільного, - додає медик. – Увечері 20 грудня, коли чоловіка привезли у нашу лікарню, його поклали у реанімацію. Проте вже наступного дня зранку перевели у травматологію.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (53)
  • Anonymous

    нарешті я дома.даїшнік їхав десь 140-150км. ішов я несам а з дівчиною і її мамою чудом встиг їх відштовхнути а сам під колеса (((((( лікарі казали шо в рубашці родився. всім друзям і лікарям велике спасибі шо нелишили в біді
  • Anonymous

    Найбільше мені сподобався цей абзац: "Інспектор ДПС, за словами пана Лецкалюка, того вечора їхав "для виконання службових обов'язків". Як пішохід міг потрапити під колеса, з'ясовує слідство" Враження таке, що пішохід сам взяв і потрапив під колеса!.
  • Anonymous

    ігорко відкупився і ще відкупиться.незаплатить зарплату працівникам або вижене з роботи як пса без копійки і відкупиться. ігорку совість не мучить?
  • Anonymous

    десь рік тому водій бмв х5 во3020аі збив школяра на переході біля 6 школи і нічого їздить далі.а ви знаєте чому,бо він бувший мєнт,а бувших небуває.ось і відкупився
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up