У Тернополі на перетині вул. Шептицького – Оболоня – Білогірська облаштовують стаціонарну кільцеву розв’язку

У Тернополі на перетині вул. Шептицького – Оболоня – Білогірська облаштовують стаціонарну кільцеву розв’язку

Ще на одному перехресті у Тернополі облаштовують постійний руху транспорту по колу.

Зміни в схему організації дорожнього руху на вказаному перехресті були спроектовані та внесені ще у минулому році для безпеки водіїв та пішоходів у всіх напрямках та «розвантаження» дороги, повідомляє пресслужба міської ради.

Тоді там була влаштована тимчасова транспортна розв’язка кільцевого типу з двома смугами руху у кожному напрямку, а також зменшено кількість місць для паркування транспортних засобів на вул. Митрополита Шептицького.

Як пояснюють фахівці житлово-комунального господарства, тимчасове експериментальне кільце повністю виправдало себе, тож тепер тут влаштовують постійний круговий рух транспорту.

Відео дня

Окрім проведення робіт з капітального ремонту асфальтобетонного покриття та влаштування центрального «острова» з пониженими бордюрами, на перехресті також проводять заміну траншеї та труб водопроводу.

У міській раді закликають водіїв бути уважними, звертати увагу на нові дорожні знаки та дбати про власну безпеку і безпеку інших.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Igor Tomun

    НАРЕШТІ о Господи Зрозуміли що не світлофори а тільки кільцева розвязки покращує рух на дорогах.Дякую тобі Господе за те що надорозумуюш людей на добрі справи.
  • Андрій Твердий

    Таке саме велике кільце потрібно зробити на рогатці біля церкви!

keyboard_arrow_up