У Тернополі під час перекриття дороги через протест водій збив поліцейську

У Тернополі під час перекриття дороги через протест водій збив поліцейську

Аварія трапилась у п'ятницю, 12 жовтня, близько 20-ї години, на 154 кілометрі автодороги М-12 "Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка".

Через перекриттям руху транспортних засобів тернополянами на вулиці 15 Квітня, вулиці Тарнавського, проспекту Степана Бандери, патрульні здійснюють посилене несення служби – забезпечують безпеку дорожнього руху та публічний порядок.

Патрульна в форменому одязі та світловідбиваючому жилеті саме регулювала дорожній рух, як водій автомобіля "ВАЗ", не обравши безпечної швидкості, здійснив на неї наїзд.

На місце події викликали швидку, слідчо-оперативну групу та керівництво УПП в Тернопільській області.

Відео дня

Поліцейську шпиталізували в одну з обласних лікарень з попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травна, струс головного мозку, забійна рана підборіддя, вкушена рана язика.

Водій автомобіля "ВАЗ" пройшов освідування у лікаря-нарколога на стан сп’яніння, результати будуть відомі згодом.

Обставини та причини ДТП з'ясовують слідчі.

За фактом пригоди відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Alis

    Якби не протести то всього цього не булоби. Шукайте причину в корені а не в наслідках. Активісти двіжують а поліція страждає. Тут збили, на 15 квітня під газельку влетіли, це все через неуважних водіїв і активістів що страдають єрундою. Думаєте в поліції нема чим зайнятись.
  • лана

    при чому тут протест вод1й неуважний прац1вниця пол1ц11 гаву зловила а протестувальники винн1. думайте що пишете почули дзв1н незнаэте де в1н краще мовч1ть
  • AnonimX1

    Організаторів протесту також тре притягнути до відповідальності!!!

    Вони також мають відношення до того, що сталося, а не тільки водій!!!

    Організатори мали все обдумати, як все має бути, а не просто влаштовувати перекриття дороги!!!
  • кобра

    Питання до мітингувальників чого вони цим добились, водії через пробки розлючені і ось що сталось ...ідіоти

    Костя reply кобра

    Мітингувальники молодці (хоча машиною було дуже важко особисто мені було забирати дітей із гуртка). А лиса гнида, сховалась в нору і не вийшла до народу, який того мудака обирав на ту посаду !!

    Олег1962 reply Костя

    такий як ти. Всі кричали перед виборами - "краде але щось робить."

    То чого Вмм тепер не так? Зробив Вам лисий дитячі майданчики, а Ви його за якусь котельню зливаєте. Він Ваш герой - а Ви так з ним.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up