У Тернополі посилюють контроль за водіями, які здійснюють перевезення пасажирів та вантажів. Що це означає

У Тернополі посилюють контроль за водіями, які здійснюють перевезення пасажирів та вантажів. Що це означає

Тернопільські патрульні починають перевірки

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху перевіряють технічний стан транспортних засобів, які здійснюють перевезення пасажирів та вантажів, вимірюють залишкову висоту малюнка протектора шин та світло-пропускальну властивість скла. Встановлюють відповідність нормам та стандартам, що передбачені законодавством України.

У разі виявлення порушень, інспектори відділу безпеки дорожнього руху притягують правопорушників до передбаченої законом адміністративної відповідальності, повідомили  патрульній поліції.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (30)
  • Читач41

    Бред
  • Petro Skarzhynskyi

    Сів до колєги в маршрутку за руль на кінцевій, як він відпочивав - рульове  має люфт четверть оборота, щоб нажати педаль гальм чи зчеплення потрібно нормально впиратись у спинку сидіння, переключення передач розбито як гаїська вулиця за мостом... Тролейбуси, автобуси світяться наскрізь... Вікна і вихлоп то наше все😁
  • Читач31

    За перевантаження по 5000 тисяч вже за мало а зрештою їм до задниці основне 130 ст. повісити то для таких як вони джек- пот як вони кажуть
  • Сергій Гаврилюк

    Прочитав багато лайна!..ви не ліпіть з військовою ситуацією! Порядок має бути і на теперішній час! Незалежно в якому напрямку! Поліція стараються а ті хто пишуть йди в чергування може і зрозуміло буде хто барига!

keyboard_arrow_up