У Тернополі продовжують ремонтувати дороги: які вулиці на черзі та де відновиться рух транспорту

У Тернополі продовжують ремонтувати дороги: які вулиці на черзі та де відновиться рух транспорту

У різних мікрорайонах Тернополя тривають локальні поточні ремонти дорожнього покриття.

Цього тижня планують відремонтувати дорожнє покриття за адресами: вул. Руська, вул. М. Пирогова, вул. Андрея Шептицького, вул. К. Острозького, вул. М. Грушевського, а також на вул. 15 квітня, Микулинецькій, просп. С. Бандери, Бродівській та вул. С. Наливайка, повідомляє Тернопільська міськрада 

Наразі по вул. Квітовій влаштовують бордюри та готуються до влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття. Також триває відновлення підходів автомобільного моста через р. Серет на вул. А. Шептицького. Там влаштовують труби дощової каналізації та готуються до фрезерування.

Також варто зазначити, що ремонт дороги на перетині вулиць Татарська-Глибока вже на завершальному етапі. З вівторка, 19 липня, тут буде відновлено рух транспорту.

Відео дня

  • 29 червня виконавчий комітет прийняв рішення про продовження терміну перекриття руху транспорту на вул. Подільській до 1 серпня. Причина — виникнення складнощів у логістиці та фінансуванні матеріалів в умовах воєнного стану.
     
  • Нагадаємо, під час воєнного стану в Україні, відповідно до урядових постанов, заборонено проводити капітальні ремонти чи будівництва за рахунок місцевих, обласних чи державних бюджетів. Тому у місті лише ремонтують дорожнє покриття.

 

Читайте також: Рух транспорту на Подільській буде перекритий до серпня. Чому?

Ремонт доріг у Тернополі триває: на яких ще вулицях оновлять асфальт (АДРЕСИ)

У Тернополі перекриють рух транспорту на ділянці під’їзної дороги від Будного до заїзду на Микулинецьку

Автор Мирослава Плотніцька

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up