У Тернополі п'яний водій серед ночі ледь не наробив біди (ФОТО)

У Тернополі п'яний водій серед ночі ледь не наробив біди (ФОТО)
  • На вул. Зеленій патрульні зупинили кермувальника у стані сп'яніння та з, ймовірно, підробленим посвідченням водія.
  • Вміст алкоголю в крові перевищував допустиму законом норму практично у 12 разів.

 

Днями, близько 1-ї години ночі, патрулюючи вулицею Зеленою, інспектори помітили автомобіль Mercedes Benz Viano, який рухався із порушенням правил дорожнього руху, повідомляє патрульна поліція Тернопільської області. 

Зупинивши автівку, поліцейські помітили у 34-річного водія ознаки алкогольного сп'яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота, нечітка мова, виражене тремтіння пальців рук.

Відео дня

Перевірка на приладі Drager це підтвердила. Результат — 2, 33 проміле алкоголю в крові, що перевищує допустиму законом норму практично у 12 разів.

Окрім того, перевіряючи посвідчення водія у чоловіка, інспектори виявили ознаки підробки. Спосіб нанесення інформації та невідповідність пошуковим базам — все це свідчило про, ймовірно, підроблений документ.

На водія патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, а також викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх деталей справи.

А як ви ставитеся до водіїв, які сідають п'яними за кермо? Чи дозволяєте собі керувати автівкою, коли випили міцного напою? Не боїтеся їхати в машині, коли нею керує ваш нетверезий знайомий чи родич? Пишіть у коментарях, що думаєте з цього приводу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up