У Тернополі розшукують винуватця аварії на Бандери

У Тернополі розшукують винуватця аварії на Бандери
  • Аварія трапилася 7 червня на проспекті Бандери. 
  • Зі слів мешканців будинку, за кермом перебувала жінка.

Водія автомобіля Honda Civic — державний номерний знак АН 1144 НВ — розшукує відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Тернопільській області.

Про це повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

07.06.2022 року, близько 19-ї години в місті Тернополі, на проспекті Степана Бандери, біля будинку № 27 вчинив дорожньо-транспортну пригоду. Наїхав на припаркований автомобіль Renault, після чого поїхав з місця події у невідомому напрямку, йдеться у повідомленні патрульних.

Відео дня

Зі слів мешканців будинку, за кермом перебувала жінка.

У зв’язку з цим, відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП звертається з проханням до громадян, які мають будь-які відомості про вказану дорожньо-транспортну пригоду або місцезнаходження розшукуваного транспортного засобу, повідомити вказану інформацію на спецлінію 102 чи за номером телефону (067) 62 04 386.

— До слова, водія попереднього автомобіля, який розшукувався патрульними поліцейськими за вчинення ДТП, вдалося встановити та притягнути до відповідальності. Дякуємо всім небайдужим, хто долучився до пошуків правопорушника, — повідомляють патрульні.

Нагадаємо, 22 травня, близько 12-ї години в місті Тернополі, на вулиці Поліська 7, на території автопарковки торгового центру "Епіцентр" водій автомобіля Opel Vectra в'їхав у припаркований автомобіль і втік з місця аварії.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач31

    Назар, стільки помилок, що не читається
  • Назар Ваврик

    Понаїжали далбайоби всебе так їздять як хочуть так ніби для них правел не існує і тут так їздять треба певне таких дебілів доганяти і помалу вже пиздити може дойде або звалить
  • Світлана Світлана

    Чому при реєстрації впо зразу не вносити дані про транспорт. Сьогодні з внучкою йшли по Тарнавського,добре що зупинися,бо на великій швидкості гнав зверху водій з київськими номерами.

keyboard_arrow_up