У Тернополі триває поточний ремонт доріг: де буде ускладнений проїзд та змінять схему дорожнього руху

У Тернополі триває поточний ремонт доріг: де буде ускладнений проїзд та змінять схему дорожнього руху

Завдяки сухій погоді дорожні служби продовжують поточний ремонт асфальтобетонного покриття у дворах, міжквартальних проїздах, на тротуарах та дорогах.

Цими днями на транспортній розв’язці в межах вулиць Івана Мазепи–Дружби–Чумацька–дамба Тернопільського ставу працівники підрядної організації влаштовують нові дорожні знаки. На даному перехресті запровадять нову схему організації дорожнього руху, повідомляють в міській раді.

З 30 серпня на вул. Андрея Шептицького, від моста через р. Серет у напрямку до вул. Степана Будного буде ускладнений рух транспортних засобів.

З 31 серпня по 2 вересня працівники підрядної організації планують виконати роботи з асфальтування цієї частини вулиці.

Відео дня

В межах поточного ремонту дорожники готують ремонтні карти на перетині вулиць Олени Теліги – За Рудкою.

На вул. Квітовій дорожні служби відновлюють проїжджу частину. Найближчими днями будуть фрезерувати асфальтобетонне покриття.

Також відновлюють тротуарне покриття на ділянці від вул. Олени Теліги до вул. Івана Котляревського, 24.

На зупинці громадського транспорту, що на вул. Антіна Манастирського, працівники підрядної організації виконують мощення посадкового майданчика та влаштування зелених зон.

Також у місті продовжують ремонтувати двори та міжквартальні проїзди за адресами: вул. Івана Мазепи, 1, вул. Іванни Блажкевич, 5, вул. Торговиця, 14-18, вул. Галицька, 41, вул. Олександра Смакули, 1, вул. Лесі Українки,29, пров. Цегельний, 1-Д.

Нагадаємо, що міст через річку Серет – перший в Україні, що виконаний за американською технологією з використанням композитної арматури. Роботи планували завершити впродовж серпня. Наразі робітникам залишилося виконати асфальтування даної ділянки та завершити роботи на пішохідній частині мосту, тому невдовзі проїзд через міст буде вільним.

 Читайте також:

Автомобільний міст на Шептицького ремонтують за американською технологією. Коли відкриють для проїзду

Увага! Галицька перекрита до 19 вересня. Схема об'їзду

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up